Всі категорії
Додати товар

Дуже гарні високі утеплені чорні шкіряні чоботи remonte швейцарський/гермійка 37 р.

1150 грн
Опис

Remonte — швейцарсько-німецький бренд взуття. Початок історії цієї торгової марки йде 1876 року. Саме тоді Едуард Рікер вирішив випускати нестандартне взуття та взуття великих розмірів для жінок. Бренд швидко завоював популярність у Європі. Зараз виробництво є у В'єтнамі та Марокко, а дизайн розробляють фахівці у Швейцарії.
Особливістю взуття Remonte є жіночність і витонченість. Практично всі моделі навіть великих розмірів мають дуже акуратний вигляд на нозі. У лінійці Remonte представлене взуття класичного, спортивного та casual-стилю.
Чоботи, туфлі, босоніжки, ботильйони, сандалі виготовлені з натуральної шкіри. Завдяки повітряним устілкам ноги в цьому взутті не пітніють, оскільки використовуваний матеріал пропускає повітря, забезпечуючи природну циркуляцію. Амортизувальний каблук, широка колодка та гнучка підошва захищають ноги від перенапруги. Провівши на ногах у цьому взутті цілий день, ви не відчуватимете важкості та втоми.
Одним словом, жіноче взуття Remonte — це стиль і комфорт в одному флаконі. Взимку та восени в цьому взутті буде тепло, а влітку та навесні — не жарко. Ця марка чудово підійде тим, хто цінує якість і зручність за сучасного дизайну.
Продаються дуже гарні чорні шкіряні чоботи знаменитого швейцарсько-німецького взуттєвого бренда Remonte. Це практично ботфорти — дуже високі чоботи. Верх виробу виготовлений із м'якої оксамитової натуральної замші чорного кольору. Відрізний округлий мис виробу виготовлений із лакованої натуральної шкіри чорного кольору. Верхній край чобіт фігурний, з невеликим вирізом у задній частині. У цьому місці вшита еластична гумка чорного кольору — для максимального комфорту. На зовнішній бічній поверхні моделі зафіксований невеликий об'ємний круглий металевий лейб бренда ( знаменитий профіль конячки). У цьому місці міститься декоративний елемент: проходить металевий ланцюжок чорного кольору. Вона доходить до блискавки, розташованої на внутрішньому боці чобіток. Модель фіксується на нозі за допомогою фірмової блискавки ykk. Усі деталі виробу відстрочені рівним одинарним або подвійним швом міцними нитками чорного кольору.
Виворітна сторона чобіток має комбіновану підкладку. Верхня частина має дуже м'яку флісову підкладку чорного кольору. А нижня частина — густе м'яке штучне хутро світло-коричневого кольору. По верхньому краю проходить шкіряна окантовка — м'яка гладка натуральна шкіра чорного кольору. Устілка фірмова м'яка знімна. Верх устілки — вовняна байка меланжевого сірого кольору.
Підошва досить висока плоска. Виготовлена з високоякісної зносостійкої рифленої гуми чорного кольору. Підошва з фірмовим маркуванням бренда. Максимальна висота підошви 3 см.
Чобітки в відмінному стані. Розмір 37. Довжина устілки — 24 см. Максимальна ширина устілки — 78 мм. Максимальна висота чобіток по задньому шву до рівня підошви — 44 см. Об'єм по верхньому краю — 37,5 см. (без урахування розтягнення гумки).

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 37
Матеріал верху:
Матеріал підкладки:
Фліс Штучне хутро

Схожі товари