Всі категорії
Додати товар

Красиві високі комбіновані шкіряні черевики коньячного кольору pointer англія 37 1/2...

1000 грн
Опис

Pointer — англійський бренд оригінального чоловічого та жіночого взуття для спорту, прогулянок, повсякденного життя.
Торгова марка Pointer представляє якісне, зручне та ультрамодне взуття для шанувальників комфорту та практичності. Цей бренд досить молодий, він з'явився не так давно — у 2004 році, але за цей досить короткий термін встиг зарекомендувати себе в усьому світі з найдієвішого боку.
Історія його створення дуже цікава, взуття Pointer з'явилося досить несподівано. Молоді спортсмени, які займаються екстремальними видами спорту, задумали створити таке взуття, у якому було б зручно, як займатися активними видами спорту, так і відвідувати університет і просто проводити час на вечірках. До цього такого взуття дійсно не було, якщо воно підходило для спортивних занять, то в ньому ніяк не можна було йти на просту прогулянку. Тому компанія молодих ентузіастів скейтбордистів вирішила створити свою власну лінію взуття в стилі casual, яка була б універсальна та підведена практично для будь-якого випадку. У них вийшло створити чудову торгову марку, яка цінується на сьогодні практично в усьому світі. Все це тому, що молода команда спочатку знала, чого вона хоче, і як просунути свою продукцію. Для цього вони використовували найкращі та якісні матеріали у виробництві свого взуття.
На цей момент взуття Pointer носять відомі спортсмени та актори, бізнесмени та багато політики в усьому світі.
Клієнти люблять продукцію Pointer за її практичність, натуральні матеріали та високі технології виготовлення. Крім того, ця торгова марка має дуже демократичні ціни, Pointer — це прекрасне поєднання чудової якості та прийнятної вартості. Керівництво компанії вдалося досягти поставленої мети, їхнє взуття доречне практично скрізь, дуже зручне та якісне.
Одним із найпопулярніших товарів цього лейбла є кеди. Pointer випускає лінії кедів із величезним асортиментом, вони дуже багатофункціональні, гарні та зручні. Дизайнерам вдалося створити такі моделі, які мають чудовий вигляд як із шортами, так і зі штанами, і навіть зі спідницями.
Найвідомішими моделями серед взуття Pointer стали: Вільям, Кирил і Pluckrose — для чоловіків, а також моделі Ромі, Марі, Ханна — виготовлені спеціально для прекрасної половини людства. Найзнаменитішою серед усіх моделей цієї марки вважаються черевики Barajas.
Pointer — взуття, яке конкурує на світовому ринку з найбільш розвиненими брендами дорогого ексклюзивного взуття. Її чудова якість і прийнятна вартість робить продукцію дуже привабливою для безлічі клієнтів у всьому світі. Той, хто один раз спробував взуття цієї торгової марки, назавжди залишається її шанувальником!
Продаються чудові високі шкіряні черевики молодого британського взуттєвого бренда Pointer. Модель Pointer Benson. Верх виробу виготовлений із комбінованих видів натуральної шкіри. Бічні поверхні взуття — м'яка оксамитова натуральна замша кольору молочного шоколаду. Все інше — м'яка гладка натуральна шкіра коньячного кольору. У нижній частині зовнішньої бічної поверхні тисненням на шкірі зображено назву бренда. Модель фіксується на нозі за допомогою плоских вузьких м'яких шнурків кольору молочного шоколаду, які протягуються через 7 пар фірмових люверсів.
Виворітна сторона черевиків має підкладку, виготовлену з м'якої напіввовняної фланельки коричневого кольору. Термоустілка фірмова тепла повітропроникна знімна, з додатковими "крильцями" у задній частині. Верх устілки — м'який перфорований фетр червоного кольору.
Підошва виготовлена з товстої шкіряної міжпідошви. На лінії шкіряної міжпідошви шкіряний верх виробу надійно пришитий до підошви черевиків. Основна підошва виготовлена з високоякісної зносостійкої рифленої гуми кольору слонової кістки. Підошва досить товста. Максимальна висота підошви — 25 мм.
Взуття в відмінному стані. Розмір 37 1/2. Довжина устілки — 24,5 см. Максимальна ширина устілки — 83 мм. Черевики на стандартну повноту стопи. Висота взуття по задній лінії до рівня підошви — 13 см.
Виробництво — В'єтнам.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 37.5
Матеріал верху:
Матеріал підкладки:
Напіввовна

Схожі товари