Всі категорії
Додати товар

Високі шкіряні черевички кольору стиглої вишні el naturalista запалення 41 р.

1000 грн
Опис

Світ — це диво. Життя — прекрасно просте. Кожна квітка — досконалий. Кольори, форми, аромати — все допомагає жити в гармонії. У гармонії з природою та в гармонії із собою.
Саме цю ідею творці іспанського бренда El Naturalista намагаються донести до людства. Саме так вони бачать світ і наше місце в цьому чудовому світі. І, дотримуючись саме цієї філософії, вони створюють свою продукцію, нешкідливу для природи та людини.
2001 рік вважається роком заснування компанії El Naturalista. 2002 року був придуманий логотип, і дизайнерська команда El Naturalista вирушила в подорож Азією в пошуках ідей для своєї першої колекції. А вона не здала себе довго чекати, і була представлена цього ж року в Дюссельдорфі. І вже за кілька років взуття El Naturalista було відоме в 34 країнах світу.
Що ж такого особливого в цих туфельках і черевиках, що змушує сотні тисяч чоловіків і жінок віддавати перевагу взуттю із зеленою жабою? До речі, жаба ця теж серйозний символ. Символ поваги до людей і довкілля одночасно. А сенс усього цього в тому, щоб виробляти максимально зручне взуття з максимально нешкідливих для природи матеріалів. Бавовна, джут, натуральна гума, екологічна шкіра, що переробляється гума для підошви — це матеріали. Відома система Gore Tex, «повітропроникна» анатомічна устілка, наявність моделей навіть найрідкісніших розмірів (жіночий — 43-й, чоловічий — 47-й), ексклюзивне розроблення El Naturalista — система Frog Shock, завдяки якій абсорбується зайва рідина — це комфорт.
Подобається? Тоді надягайте свої босоніжки від El Naturalista і вперед — здійснювати дивовижну подорож життям! Утома Вам точно не загрожує
Продаються високі шкіряні черевики знаменитого іспанського взуттєвого бренда El Naturalista.Це модель високих черевиків, виготовлених із м'якої натуральної шкіри кольору стиглої вишні. У верхній частині задника — вставка з вовняної тканини сірого кольору. На закаблуку проходить фігурна шкіряна вставка, яка закінчується широкою петлею — для зручності надягання взуття. На зовнішній бічній поверхні в нижній частині тисненням по шкірі зображений фірмовий логотип бренда. Модель має два способи фіксації. Спереду проходить традиційна шнурівка: через 7 пар акуратних отворів протягнутий м'який плоский шнурок коричневого кольору. А на внутрішній бічній поверхні вшита фірмова блискавка.
Зсередини взуття має підкладку, виготовлену з м'якої натуральної шкіри сірого кольору. У зоні задника — додаткова вставка м'якої натуральної замші світло-сірого кольору. Верх об'ємної анатомічної устілки виготовлений із м'якої гладкої натуральної шкіри сірого кольору.
Черевики на невисокому (38 мм) широкому стійкому підборі, обтягнутому натуральною шкірою. Підошва складається з товстого шару натуральної шкіри ( міжпідошви) й основної підошви, виготовленої з високоякісної зносостійкої рифленої гуми карамельного кольору. З цього ж матеріалу виготовлена і набійка моделі.
Черевики в чудовому стані. Розмір 41. Довжина устілки — 26,2 см. Максимальна ширина устілки — 85 мм. Виріб на стандартну повноту стопи. Висота моделі по задній лінії до рівня підошви — 14,2 см.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Бордовий
  • Сірий
Розмір:
  • 41
Матеріал верху:
Шкіра Текстиль
Матеріал підкладки:
Шкіра
Сезон: