Всі категорії
Додати товар

Чудові зимові високі шкіряні черевики кольору куркуми timberland ша 39 1/2 р. (26 см.)

1700 грн
Опис

Продукцію бренда вирізняє дивовижний комфорт, практичність, якість і стовідсотково робочі функції. Компанія у виробництві використовує інноваційні технології, чимало з яких розроблена безпосередньо фахівцями бренда: безшовна технологія кріплення підошви, силіконове просочення матеріалу, лита поліуретанова устілка «Anti-Fatigue», мембрана «Gore-Tex», амортизований каблук, міцна та зносостійка каучукова підошва «GripstickTM», тришарова підошва «SensorFlexTM», система клімат-контролю «ClimapathTM», підошва «L7 traction lug», технологія «SmartWool», що підвищує амортизацію технологія «Crash Blaster», водо- і брудостійка технологія «Splash Blaster», технологія «Sanitized». Також компанія, екорієнтована, використовує у виробництві перероблені ПЕТ і каучук, унаслідок чого були отримані екологічний матеріал «CORDURA®», компонент «Green RubberTM», матеріал «ReCanvasTM» і біогума «BIO-BASED RUBBER». Все взуття проходить спеціальні перевірки та тестування.
Не менш серйозно та вимогливо компанія підходить до вибору матеріалів — це тільки якісна шкіра та нубук, натуральні (льон, бавовна, вовна), штучні (овчина «SmartWool Faux Shearling») і змішані сучасні тканини. Основний відсоток виробів виготовляється в країнах Азії, але серед виробників можна зустріти й США, англійську, Німеччину, Австрію, Іспанію чи Італію.
Продаються чудові високі зимові шкіряні черевики знаменитого американського мультибренда Timberland.
Верх виробу виготовлений із комбінованих матеріалів: товстий натуральний нубук кольору куркуми, товста оксамитова натуральна замша кольору куркуми. А дуже м'який об'ємний язичок і об'ємна, як-от стьобана вставка у верхній частині задника — м'яка кордура в тон шкіри. У нижній частині задника — фігурна вставка з натуральної шкіри кольору гіркого шоколаду. Шкіра із захисним поліуретановим покриттям, захист від води та бруду. У верхній частині задника — велика петля, виготовлена з натурального нубуку кольору куркуми. У нижній частині зовнішньої бічної поверхні тисненням на шкірі зображений логотип бренда. Модель фіксується на нозі за допомогою м'яких широких плоских чорно-жовтих шнурків, які протягуються через 7 пар обертових металевих півкілець різної величини. У верхній частині дуже об'ємного тканинного язичка пришитий фірмовий тканий лейб бренда.
Виворітна сторона черевиків м'яку теплу флісову підкладку кольору куркуми. По верхньому краю проходить 6 см. вставка з м'якого штучного хутра бежевого кольору. Між підкладкою та шкіряним верхом виробу є фірмовий утеплювач PrimaLoft — це синтетичний матеріал, який має високі теплоізоляційні властивості. Під час його створення компанія дуже скрупульозно вивчив структуру гусячого пуху та вклала її в основу матеріалу PrimaLoft. Волокна цього утеплювача дуже тонкі та схожі на гусячий пух більше, ніж волокна будь-якого іншого синтетичного матеріалу. Саме ця схожість надає йому теплових властивостей пуху. Коефіцієнт термічного опору для гусячого пуху становить 2.18, а PrimaLoft — 2.15. Це дуже високий показник, оскільки інші синтетичні волокна навіть не наближаються до цієї величини.
Устілка фірмова м'яка ткана знімна. Устілка фірмова — Timberland Earthkeepers anti-fatigue.
Підошва складається з легкої амортизаційної міжпідошви світло-сірого кольору. Основна підошва — фірмова підошва бренда. Виконана з високоякісної зносостійкої рифленої гуми з якісним протектором.
Черевики в відмінному стані. Розмір 39 1/2. Довжина устілки — 26 см. Максимальна ширина устілки — 85 мм. взуття на стандартну повноту стопи.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Жовтий
Розмір:
  • 39.5
Матеріал верху:
Замша Текстиль Нубук
Матеріал підкладки:
Фліс Штучне хутро Термопрокладка

Схожі товари