Всі категорії
Додати товар

Брутальні високі коричневі шкіряні черевики camel active gore-tex германія 3 1/2 р.

800 грн
Опис

Camel Active — бренд чоловічого та жіночого одягу та взуття стилю casual. Зараз генеральна ліцензія належить німецькій компанії Seidensticker-Graup.
Camel Active — являє собою стиль життя чоловіка, налаштованого на отримання від неї задоволення й прагне до неповторної досконалості в усіх напрямках. Продукція цієї марки виготовлена так, щоб досконально передавати властиву сильній підлозі мужність і впевненість у собі.
1978 року у світ вийшла взуттєва лінія Camel Boots. Право на її виробництво було віддане такій відомій німецькій компанії, як-от Salamander AG. Усього за кілька років цієї компанії вдалося зробити бренд Camel Boots найвідомішим і купівлею в Німеччині. Наприкінці 2001 року ліцензійне право на виробництво взуття було передане компанії Gabor Footwear AG.
У 2000 році всі наявні в індустрії моди бренди, що містять у своїй назві слово Camel, були об'єднані одним новим ім'ям Camel Active. Ця марка захопила всі групи товарів: одяг, взуття, сумки, шкарпетки та годинник. Таке злиття призвело за собою оновлення логотипу, дизайнів магазину, маркетингового підходу та реклами, а також часткова зміна та доповнення колекцій.
В останні роки історія бренда Camel Active звернула в бік міського стилю. Тепер більший акцент припадає на одяг і взуття для європейських міст, хоча бренд, як і раніше, позиціює себе як виробника речей для далеких і часом дуже небезпечних подорожей. Нові колекції 2014 вийшли зі слоганом «По дорозі на Північний», що підтверджує підвищену зносостійкість, практичність і універсальність цього німецького одягу.
Продаються чудові брутальні високі фірмові шкіряні черевики знаменитого німецького мультибренда Camel Active. Верх моделі виконаний з м'якої гладкої натуральної шкіри темно-кармельного кольору. А широка (4 см) вставка у верхній частині виробу, невелика вставка на зовнішній бічній поверхні та велика прямокутна вставка у верхній частині шкіряного язичка — товста м'яка натуральна шкіра темно-коричневого кольору. Язичок м'який повністю шкіряний. Язичок широкий об'ємний, по краю шкіряного язичка є широкі мембранні вставки, які пришиті до внутрішньої сторони планок для шнурування. На темно-коричневій вставці у верхній частині м'якого язичка тисненням по шкірі об'ємно зображений логотип бренда. На зовнішній бічній поверхні (на фігурній шкіряній вставці темно-коричневого кольору) тисненням по шкірі зображено назву бренда. Модель фіксується на нозі за допомогою 6 пар оригінальних шестикутних металевих люверсів, через які протягуються об'ємні двоколірні меланжеві шнурки. Усі деталі взуття відстрочені рівним подвійним і потрійним швом міцними нитками коричневого кольору.
Виворітна сторона взуття має комбіновану підкладку. Верхня частина — м'яка натуральна замша кавового кольору. Все інше — м'яке штучне хутро молочного кольору. Між хутряною підкладкою і шкіряним верхом черевиків — фірмова мембрана Gore-tex. Вона надійно захищає ноги від потрапляння води в середину взуття, одночасно виводить вологу назовні. Фірмова мембрана захищає не тільки від води, але й від вітру та холодного повітря. Устілка фірмова м'яка фірмова знімна. Верх устілки виготовлений зі штучного хутра молочного кольору.
Підошва складається з товстої шкіряної міжпідошви (за лінією шкіряної міжпідошви шкіряний верх виробу пришитий до товстої гумової підошви) й основної підошви — високоякісної зносостійкої рифленої гуми темно-коричневого кольору. Підошва із суцільнолитим широким (3 см) стійким каблуком. Підошва фірмова.Підошва із суцільнолитим широким стійким каблуком. Максимальна висота підошви в передній частині — 15 мм.
Взуття у чудовому стані. Розмір — 3 1/2, або 36 1/2. Довжина устілки — 23,7 см. Черевики на стандартну повноту стопи, максимальна ширина устілки — 78 мм. Висота черевиків по задній лінії до рівня підошви — 13 см.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 36.5
Матеріал верху:
Матеріал підкладки:
Штучне хутро Термопрокладка

Схожі товари