Всі категорії
Додати товар

Черевики для трекінгу жіночі salewa

6500 грн

розпродаж до 24 Травень

5720 грн
Опис

Устілка 25,5 см
Взуті один раз
Повітропроникне
Конструкція верху та використані тканини забезпечують повітропроникність. Хороший повітрообмін дозволяє зайвій волозі виходити назовні, зберігаючи ноги сухими.
Чіпке
Вибираючи взуття для походів по складній місцевості, зверніть увагу на зовнішню підошву. У цій моделі використовується протектор спеціальної форми і міцна гумова суміш, завдяки чому вони мають хороше зчеплення з поверхнею.
Хороша амортизація
Амортизація розроблена для поглинання ударів і забезпечення пружного, легкого кроку на стежці. Спеціально розроблені матеріали, що використовуються в проміжній підошві, а також конструкція взуття полегшують крокування, забезпечуючи високий комфорт на твердих поверхнях.
Хороша фіксація ніг
Взуття щільно облягає стопу та забезпечує оптимальну підтримку. Це мінімізує ризик травмування та допомагає Вам робити стабільні кроки.
Водовідштовхувальні властивості
Ця модель забезпечує захист у суворих погодних умовах. Вона виготовлена з водонепроникних тканин, завдяки чому вода ефективно затримується, не проникає крізь верх і ноги залишаються сухими.
Повний обід
Захисна вставка, яка огортає весь черевик, підвищує рівень захисту на складних і вимогливих трасах. Вона мінімізує неприємні наслідки контакту з камінням, зміцнює верх і захищає від потрапляння бруду та води всередину взуття.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Червоний
  • Чорний
Розмір:
  • 39
  • 39.5
  • 40
Матеріал верху:
Продавець
annadente
annadente
Супер-продавець
Івано-Франківськ
75% виконаних замовлень
Була

Схожі товари