Всі категорії
Додати товар

Гідні комбіновані трекінгові черевики kastinger comfortex австрія 38 р.

850 грн
Опис

Kastinger — бренд взуття для гірського туризму, туризму та відпочинку.
Однойменна компанія, заснована Германом Кастінгером, діяла з 1909 до 1981 року в Зевальхені-ам-Аттерзії, Австрія. Після декількох банкрутств і зміни власників нинішнього лецензіатом є компанія Lemipan, розташована в Пірмазенсі, Німеччина.
1909 року Герман Кастінгер заснував материнську компанію Kastinger у Зевальхені-ам-Аттерзії. Спочатку компанія виробляла жіноче та чоловіче взуття, а також гірські черевики. 1932 року його син Макс Касстінгер успадкував бізнес від батька. 1953 року були досягнуті перші успіхи та за межами Австрії. За свої виняткові успіхи Макс Кастінгер отримав Золоту Почесну медаль Айстрійської Республіки.
1995 року, після декількох змін власників і багатьох років фінансових труднощів, Kastinger перейшла у володіння німецькою компанією Erbacher Ski + Sport з Бад-Дитценбаха, яка змінила назву на Kastinger Sport. Бренд Kastinger залишається. 2009 року бренд Kastinger зазначив своє 100-річчя. 2012 року бренд Kastinger був перезапущений. Разом із новим слоганом «Традиції в русі» це стало новим стартом для бренда. 2016 року новим ліцензіатом бренда Kastinger став Леміпан від Pirmasens.
Продаються чудові трекінгові черевики австрійсько-німецького виробника спортивного одягу та взуття Kastinger. Kastinger — ідеальний вибір для вимогливих видів активного відпочинку, як-от походи, трекінг або прогулянки на природі. Це взуття поєднує функціональність, стабільність і стиль, забезпечуючи незабутні враження на свіжому повітрі.
Верх виробу виготовлений із комбінованих матеріалів. Основна частина — товста м'яка натуральна замша темно-коричневого, світло-коричневого та темно-блакитного кольору. А м'який язичок і фігурні вставки — щільна кордура сірувато-коричневого та холодного блакитного кольору. У верхній частині язичка пришитий тканий лейб бренда. Мис вироби округлий просторий. Закаблук фіксований. Модель фіксується на нозі за допомогою круглих м'яких шнурків меланжевого коричнево-блакитного кольору, які протягуються через систему рухомих металевих півкілець, надійно зафіксованих на планках для шнурування. Шнурівка дає змогу індивідуально підлаштовуватися під ногу, забезпечуючи оптимальну посадку та комфорт.
По нижньому краю черевики надійно прогумовані: щільна м'яка гнучка гума чорного кольору.
З виворітного боку взуття обладнане фірмовою мембраною Comfortex. Водонепроникна кліматична мембрана Comfortex зберігає ноги сухими навіть у несприятливих погодних умовах. Водночас текстильна підкладка забезпечує приємний клімат для ніг, відводячи вологу та підтримуючи повітропроникність взуття. По верхньому краю пришитий шар м'якої флісової тканини жовтогарячого кольору.
Підошва складається з багатошарової міжпідошвої, виготовленої з легкої спіненої гуми. Основна підошва — фірмова підметка Silga. Стабільна та нековзна підошва Silga забезпечує оптимальне зчеплення з різними поверхнями. Незалежно від того, чи перебуваєте ви на кам'янистій місцевості, брудних стежках або слизьких поверхнях, ви можете покластися на зчеплення і стійкість цього взуття.
Взуття в дуже гарному стані з мінімальними слідами носіння. Розмір 38. Довжина устілки — 24,5 см. Максимальна ширина устілки — 83 мм. Черевики на стандартну повноту стопи.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Коричневий
  • Блакитний
Розмір:
  • 38
Матеріал верху:
Замша Гума Текстиль
Матеріал підкладки:
Термопрокладка