Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Чудові трейлові кросівки hoka one one speedgoat 2 францики 38 2/3 р.

1000 грн
Опис

Про кросівки Hoka One One Speedgoat 2 відомо, що вони були перероблені для отримання трейлового взуття, що підходить до найбільш мінливого рельєфу, а її передня частина надасть кілька більше місця для пальців тих бігунів, у яких проблеми з вужчими кросівками.
Основа кросівок ширша, ніж у попередній версії, що дає змогу надавати більше стійкості, але це взуття все ще стосується взуття для кросу з нейтральною пронацією ноги. Вага кросівок 232 г імітує відчуття легкості, які деякі бігуни шукають у взутті для тренувань або для бігу.
Однією з характеристик цих кросівок є перепад висоти підошви в 4.5 мм, що сприяє відштовхуванню передньої або середньої частини ступні, що створює відчуття плавного бігу.
Тип амортизації — чутлива, збалансована
Величина амортизації — висока
Гнучкість — жорсткі
Підошва також посилена рамкою SpeedFrame, що допомагає рухатися трасою, і надає міцності, яка необхідна на довгих пробіжках.
Захисна пластина — немає
Зчеплення — високе
Водостійкість — адекватна
Hoka ONE ONE Speedgoat 2: Міцність
Ширша основа завдяки використанню відкритої інженерної сітки забезпечує опору для ноги, коли ви біжите великими або дрібними каменями, коренями різних розмірів, і нерівною місцевістю.
Ці кросівки важать 232 г. Легкий середній шар підошви, виготовлений зі спінених матеріалів EVA і CMEVA.
Розмір відповідає зазначеному розміру
Облягання п'яти — нормальне
Облягання середини стопи — нормальне
Облягання в зоні пальців — щільне
Ці кросівки надають достатню амортизацію й підтримку склепіння стопи, завдяки чому ноги не втомлюються.
Кросівки Hoka One One Speedgoat 2 відповідають своїй назві (Speedgoat — «швидкий Гусак»), і підзаголовку «Як і той, хто придумав їх. Круто». Дуже рідко буває, що ви розпаковуєте кросівки, просто одягаєте їх і біжите, особливо крос у 26 км із абсолютно нового взуття, яке ви ніколи не пробували. І водночас ви нічого не натираєте, не отримуєте жодних мозолів, проблем або болів.
Ці кросівки забезпечують пружинистий, плавний і швидкий біг на всій протяжності маршруту. Другою їх перевагою є здатність кросівок справлятися з найскладнішими умовами траси кросу. Ці траси являють собою суміш бруду зі слизькими каменями, і водночас не втрачається опора або зчеплення. Після такого бігу це взуття заслуговує Великої оцінки.
Загалом, Hoka One One Speedgoat 2 має ГРОМОЗДЯКУ взуття, але біг у них схожий на біг у легких мінімалістських кросівках з амортизацією і стійкістю, що дають змогу вам залишатися на довгих дистанціях із різноманітним рельєфом.
Кросівки в чудовому стані. Розмір 38 2/3. Довжина устілки — 24,8 см. Максимальна ширина устілки — 85 мм.
Модель произвдена во Вьетнаме.
Ціна цих кросівок дорівнює 140 $.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 38.5
Матеріал:
Текстиль
Матеріал:
Синтетика