Всі категорії
Додати товар

Жіночі кросівки asics gt-2000 10 marathon running / 1012b045-500 / eur39.5 / 25см / бігові

1350 грн -4% 1299 грн
Опис

Жіночі бігові кросівки ASICS GT-2000 10 Marathon Running, суперкомфортні, легкі, високотехнологічні. Привезений зі США в оригінальній коробці. Одягалися кілька разів, без нюансів, як нові.
Stylecode: 1012B045-500
Розмір: US8 / EUR39.5 / 25cм устілка.
Легкі бігові кросівки ASICS GT-2000 10 розроблені для того, щоб забезпечити відповідний комфорт і захист бігунам, які шукають якісне взуття.
Дев'ята версія бігових кросівок GT-2000TM була оновлена й тепер має суцільну конструкцію із сітки для поліпшення посадки над верхньою частиною стопи.
Новий матеріал верху укріплений в основних зонах для посиленої підтримки на кожному етапі всього циклу перегонів, що забезпечує ефективнішу фазу відриву.
Перепад між носком і п'ятою становить 10 мм. Вага чоловічої версії цієї моделі становить 285 грамів.

Технології, які використовуються в моделі ASICS GT-2000 10:
IGS (Impact Guidance System). Система розподілу удару. Фірмова система Розподілу Удару компанії ASICS являє собою філософію техніки дизайну взуття, яка дає змогу стопам атлета працювати природніше.
TWIST GEL. Спеціальний вид силікону, що поглинає удар. Вставки з гелю розташовані в стратегічно важливих місцях у проміжній підошві.
DuoMax Support System. Система підтримки Дуомакса. Проміжна підошва, що складається з 2 матеріалів із різною щільністю та призначена для м'якого коригування положення стопи за надмірної пронації.
Trusstic System. Система Трастик-Твердість. Литому елемент, розташований під центральною частиною підошви, забезпечує стабільність, легкість і запобігає скручуванню стопи.
FluidRide. Повнорозмірна колодка SpeVA доповнена інноваційною технологією "ковзного руху". Еволюція у виробництві середньої підошви взуття ASICS додає кросівку легкості й амортизації.
FlyteFoam. Матеріал проміжної підошви з органічними волокнами кевлару в складі забезпечує виняткове повернення енергії та чуйність, використовуючи.
SpEVA. Піноматеріал підошовної частини має чудові амортизаційні властивості.
Guidance Line. Підошва розділена так, що відтворює ідеальну траєкторію тиску на стопу. Спортсмен добивається найкращих показників, водночас менше втомлюючись і маючи менший ризик травмування.
Ortholite. Повітропроникна й довговічніша устілка з бактерицидним просоченням запобігає виникненню бактерій і заходів. Особливий матеріал (гранули з поліуретану та гуми за технологією відкритого елемента) забезпечує чудове відведення вологи від стопи. Спеціальна конструкція чашки п'яти забезпечує додаткову амортизацію й вищий комфорт.
3M Reflective. Світловідбивні вставки роблять спортсмена помітним навіть темної пори.

Оплата та відправка задомовленістю.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Сірий
Розмір:
  • 39.5

Схожі товари