Всі категорії
Додати товар

Мокасини sperry

1199 грн -9% 1099 грн
Опис

Мокасини Sperry Top-Sider 2-Eye – взуття не тільки для яхт.

Краще взуття для літа це Sperry Top-Sider – зручні та стильні мокасини, які зробили для професійних яхтсменів і які зараз носять всі без винятку. Кожен бренд намагається привнести в топсайдери щось своє, але найвідомішими були і є топсайдери від засновника бренду, Пола Сперрі.

У свої мокасини Sperry вклав все, що необхідно для безпечного і комфортного яхтингу. Вони не ковзали за рахунок рифленого малюнка підошви, шнурівка оперізувала взуття по периметру і переходила в звичайні шнурки, що дозволяло затягнути їх не тільки спереду, але і навколо всієї стопи, що б туфлі не спадали навіть за бортом, а самі петлі для шнурівки робили з алюмінію, який не окислюється при контакті з морською водою.

Топсайдери Sperry практичні, комфортні, довговічні і зносостійкі. Їх роблять з якісних матеріалів, які проходять влагозахисну обробку, а передню частину взуття, для більшої міцності, прошивають вручну. У 2007 році класичні Sperry Top-Sider Authentic Original були названі кращим взуттям для вітрильного спорту в США.

Устілка 23.5см.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 36
  • 37
Продавець
your_...
your_style0191
Супер-продавець
Луцьк
92% виконаних замовлень
Був

Схожі товари