Всі категорії
Додати товар

Біло-сині фірмові шкіряні топсайдери sebago docksides-ша. 39 р.( 25 см.)

750 грн
Опис

Торгова марка взуття Sebago широко відома у всьому світі. Sebago визнано як найкраща американська марка взуття для повсякденного носіння. Чим приваблює цей бренд мільйони людей? Тим, що взуття поєднує в собі ті якості, які ми прагнемо від неї. Найвища якість, витончена елегантність, тривалий термін експлуатації — ось незмінні атрибути Sebago. Це бренд для успішних і активних людей, які цінують комфорт і модний дизайн. Відмітна особливість Sebago — стовідсоткова вологостійкість
Sebago бере на себе місію перетворення вашого повсякденного життя на кращий бік. У взутті від Sebago ваші схожі один на одного будні стануть яскравішими, неповторнішими. Щоб те, що відбувається навколо вас, знову заграло насиченими барвами, іноді потрібно просто змінити деталь свого іміджу. Взуття — найкращий варіант. Адже ви завжди можете кинути короткий погляд вниз, на свої, бадьоро крокуючі ноги та вчергове переконатися, що життя прекрасне! Створіть для себе настрій, купуючи прекрасну пару взуття від Sebago. Ви будете задоволені, і комфорт у рухах ще більше розфарбує ваш найкращий світ!
Компанія Sebago була заснована в 1946 році в США. Її засновниками стали три англійці Daniel J. Wellehan, Sr., William Beaudoin та Joseph Cordeau. Слово Sebago це географічна назва озера.
Першою моделлю взуття Sebago стали мокасини та повну назву компанії було Sebago-Moc Company. Приставка "Moc" — скорочення від слова "Мокасин". Новоспризначена компанія активно розвивалася й до 1950 року досягла обігу в мільйон доларів США. У зв'язку зі зростом компанія Sebago почала будувати новий завод із виробництва взуття в штаті Мен.
У 1960 роки бренд Sebago виходить на ринок Європи. Колекції їхнього взуття були показані в Парижі. Було підписані контракти із мережами магазинів на поширення взуття Sebago.
1970 року компанія змінює своє ім'я на просте Sebago, вже без приставки "Moc". Крім цього, виходить їх найзнаменитіша лінія взуття Docksides. 1980-ті роки компанія випускає ще одну відому лінію взуття Campsides. А крім цього, виступає спонсором на змаганні O-Star race. З цього моменту взуття Sebago починають віддавати перевагу яхтсменам. Навіть на офіційному сайті багато картинок йдуть із зображенням яхт.
Продаються чудові фірмові шкіряні топсайдери знаменитого американського виробника яхтованого взуття — Sebago. Це найвідоміша модель Sebago Docksides.
Верх виробу виготовлений із комбінованих видів натуральної шкіри. Нижня частина — товста м'яка натуральна замша дуже темного синього кольору, а міцна частина — товста м'яка гладка натуральна шкіра білого кольору. Модель виготовлена в традиціях цього типу взуття. Спереду — велика вставка, що безшовно переходить у язичок. Краї цієї вставки з обох боків відстрочені товстими міцними нитками молочного кольору. Такий самий невеликий відкритий шов, відстрочений з обох боків, розташовується в центральній частині задника. Верх взуття традиційно має фірмовий закот, акуратно відстрочений по нижньому краю. На цьому закоті набиті люверси, через які протягне фірмовий шкіряний шнурок молочного кольору. Цей же шнурок використовується і для фіксації взуття на нозі. Для цього на планках для шнурування набиті ще 2 пари люверсів. Фірмовий тканий лійб бренда вшитий під шкіряний закот топсайдерів на зовнішній бічній поверхні виробу.
Виворітна сторона взуття являє собою зворотний бік товстої оксамитової натуральної замші — м'яка гладка натуральна шкіра темно-синього кольору. Устілка фірмова шкіряна дуже м'яка перефорована, не знімна.
Підошва — фірмова підошва бренда. Виготовлена з високоякісної зносостійкої рифленої гуми молочного кольору. Підошва з характерним протектором. У центрі та на зовнішній бічній поверхні підошви представлені фірмові маркування бренда. По периметру гумова підошва надійно пришита до шкіряного верху виробу.
Топсайдери мають стан нової речі, стік. Розмір 39. Довжина устілки — 250 мм. Максимальна ширина устілки — 72 мм.Взуття на досить вузьку стопу та низький підйом.
Модель виготовлена в Домініканській Республіці.
Топсайдери традиційно є взуттям унісекс.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
  • Білий
Розмір:
  • 39
Матеріал: