Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Елегантні білі перфоровані шкіряні мокасини dune london англія 36 р.

640 грн
Опис

Торгова марка Британії DUNE LONDON виробляє елегантне взуття в повсякденному стилі, яке максимально зручне для міського життя. Високоякісні матеріали виготовлення, модні фасони, ідеальне пошиття дають змогу зарахувати цей бренд до категорії "Люкс". Престижне жіноче взуття — це розкіш, яку можуть дозволити собі багато жінок і чоловіків.
Торгова марка випускає колекції взуття в декількох лініях: Dune casual для зручності в офісі, екстравагантна елегантність Dune vintage, кантрі-стиль і ковбойська тематика в Dune 70s, а також яскраві та молодіжні моделі в Dune party.
Продаються чудові легінкі мокасини інноваційного британського взуттєвого бренда DUNE LONDON. Мокасини призначена для повсякденного використання. Верх виготовлений із м'якої гладкої натуральної перфорованої шкіри молочного кольору. По верхньому краю виріб обшитий досить товстою пеньковою ниткою. Ці ж нитками зроблені стібки на бічних поверхнях мокасин. Нижнім краєм взуття проходить невелика вставка з натуральної плетеної пеньки.
Виворітна сторона взуття має підкладку, виготовлену з м'якої гладкої натуральної шкіри карамельного кольору. Устілка фірмова об'ємна м'яка знімна. Верх — гладка натуральна шкіра карамельного кольору. У зоні п'яти є фігурна вставка з натуральної шкіри молочного кольору. На ній зображено назву бренда.
Підошва, як і все в цій моделі, виготовлена з товстої натуральної шкіри — м'яка оксамитова замша світло-сірого кольору. По периметру товста замшева підошва надійно пришита до шкіряного верху моделі. У товсту шкіряну підошву вшиті фігурні гумові вставки з протектором у формі посічених шипів. Надійна шкіряна підошва з гумовими "шишечками" глибоко виходить на шкіряний задник взуття, надійно захищаючи його від можливих пошкоджень.
Взуття у чудовому стані. Розмір 36. Довжина устілки — 23,2 см. Максимальна ширина устілки 82 мм. Мокасини на стопу дещо ширші від стандартної повноти. Модель дуже зручна.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 36
Матеріал: