Все категории
Добавить товар

Ніжна гарна жіноча блузка, футболка з вишивкою від tcm tchibo (чібо), німеччина, m-l

310 грн
Описание

Ніжна гарна жіноча блузка, футболка з вишивкою від tcm tchibo (Чібо), Німеччина. Чудова німецька якість. Оригінал. Розмір вказано євро 40-42=український 46-48, орієнтуйтеся на заміри. Заміри зроблено зверху виробу, можлива незначна погрішність (1356).

_________________________
євро 40-42=український 46-48
напівобхват грудей - 56 см
напівобхват талії - 50,5 см
напівобхват внизу - 46,5 см
довжина від плеча - 65 см
плечі - 40 см
Тягнеться.
_______________________
Оригінальний переклад опису з офіційного сайту через гугл перекладач, без редагування.

У цій сорочці ви завжди будете праві при літніх температурах. Завдяки органічній бавовні та м'яким струминним рукавам-крильцям верх є ідеальним супутником у повсякденному житті, а еластичний поділ забезпечує ідеальну посадку. Легка жіноча сорочка з круглим вирізом декорована декоративними деталями: передня кокетка та вишивка в дірку додають модних акцентів.

Колір молочно білий

матеріал
50% поліестер, 38% бавовна (органічного землеробства), 12% віскоза

Вишивка зі 100% бавовни
___________________________
Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком з ними, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд. Це абсолютно новий одяг!
____________________________
Відправка наступного дня після оплати за Ваш рахунок. Під час відправлення ставимо реальну оцінну вартість товару, якщо хочете вказану мінімальну вартість – прохання це вказати. Заходьте на мою сторінку, є багато речей. https://shafa.ua/uk/member/kidland Буду рада співпраці! Уважно читайте опис, дивіться на виміри. Повернення та обмін не передбачено, ставте запитання, з радістю на них дайте відповідь.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Сезон:
Материал:
Принт:
Без принта

Похожие товары