Все категории
Добавить товар

Джинсы синие calvin klein оригинал большой размер

3100 грн
Описание

Круті мом джинси, моя друга спроба підібрати розмір у бренда Calvin Klein (перша спроба тут https://shafa.ua/uk/women/shtany/dzhinsy/131087022-dzhinsy-mom-original-calvin-klein-bolshoy-razmer ; ці джинси були такі класні, що мені закортіло дістати їх у своєму розмірі, але тої модельки вже не було). Дорога стильна якісна річ, класичний синій колір. Коротше, те, що в народі називається "прилічні джинси":)) Оригінальна ціна - щосьблизько 115 $ (купляла в Англії, у фунтах - 90). Універсальні, зовсім не тяжкі, усіляко класні. Чому продаю - мені не підійшла ця моделька. У мене дуже повні ноги внизу, тому вони мені обтягнули низ ноги, і це виглядало ніби скіні замість момс (а скіні я зі шкільних років дуже не люблю). Сподіваюсь, знайдуть свою вдячну власницю.

Заміри: ПОТ 48 см, ПОС 58 см, довжина по внутрішньому шву 70 см. ЗВЕРНІТЬ УВАГУ на фото, будь ласка! Там видно, як саме і де саме зроблені заміри, особливо ПОТ, і чому в реалі він більший. Також джинс тягнеться, 1% еластану. Рідний розмір - 36, не маломірять. Сіли прекрасно на животик 130+.

Усі речі, які я продаю, мої власні, що не підійшли за розміром або не носилися з інших причин. Майже весь свій гардероб я вже задонатила, залишилися лише дуже улюблені або дорогі або зовсім нещодавно куплені речі. Не займаюсь продажем як бізнесом, тому повернень та обміну немає. Дякую за розуміння! Якщо Вас мучає совість, що Ви купляєте собі круті джинси чи вінтажну сумочку, коли навколо таке коїться, що можу сказати: 1) я Вас розумію, сама це відчуваю, але якщо нова класна річ для Вас спрацює як терапія, то най спрацює! Від того, що Ваша кукушечка кудись відлетить, нікому краще не буде. 2) Усі кошти, що я отримую з продажу речей, я доначу на продуктові набори стареньким чи у притулок для покалічених тварин. Сподіваюсь, Вам від цього легше:)

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
Размер:
  • 36/3XL
  • 38/4XL
Модель:

Похожие товары