Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Был в Шафе более 30 дней назад

Антивікова есенція-концентракт для обличчя snake effect floslek, 30 мл

1199 грн
Описание

Антивікова есенція-концентракт для обличчя Snake Effect FLOSLEK, 30 мл

Опис товару
Концентрат для обличчя чітко формує овал обличчя, надає йому молодшого вигляду й покращує пружність та еластичність шкіри. Засіб виготовлений на основі технології Snake Effect® - інноваційної формули, що здатна миттєво розгладжувати зморшки (100% респондентів підтвердили скорочення довжини зморшок, а 90% із них відмітили зменшення їхньої глибини). Концентрат є додатковим етапом, який доповнює та закріплює результат стандартного антивікового догляду. Призначений для нанесення перед вашим улюбленим зволожуючим або антивіковим кремом. Засіб швидко й глибоко проникає в шкіру, насичуючи її висококонцентрованими активними інгредієнтами. Концентрат ефективно зменшує ознаки старіння та освітлює шкіру. Ефективний також як догляд за ніжною шкірою навколо очей.
Веганський продукт.
Не містить лактози, глютену та ГМО. Не містить шкідливих для здоров’я речовин.

Характеристики
Бренд
FLOSLEK LABORATORIUM
Вага
30 мл
Країна виробництва
ПОЛЬЩА
Застосування
Для зовнішнього використання наносити вранці та ввечері на очищену шкіру обличчя, зокрема й зону навколо очей, на шию та декольте. Після нанесення обмежити міміку обличчя приблизно на 1-2 хвилини. Потім нанести крем відповідно до типу шкіри.
Застереження
Зберігати за кімнатної температури. Уникати потрапляння в очі. У разі потрапляння в очі змити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці. Уникати прямих сонячних променів. Не використовувати після закінчення терміну придатності.
Склад
Вода*, гліцерин*, пропіленгліколь, поліакрилат натрію, диметикон, пентиленгліколь*, полістирол сульфонат натрію, сік стебел двоколірного сорго*, діацетат дипептиду діамінобутіроїл бензиламіду, циклопентасилоксан, тридецет-6, PEG/PPG-18/18 диметикон, сополімер акрилату натрію/акрилоїлдиметилтаурату натрію, ізогексадекан, полісорбат 80, олеат сорбітану, дециленгліколь, о-цимен-5-ол, фітат натрію*, віддушка, сульфат натрію*, CI 14720. *Органічний інгредієнт
Стать
Жінкам

Состояние: Новое
Цвет:
  • Сиреневый
Размер:
  • 30мл
Классификация:
Органическая
Объем:
30 мл
Назначение:

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?