Все категории
Добавить товар

Ночная маска для глубокого увлажнения trimay hero hydrator sleeping pack увлажняющая

21 грн
Описание

Нічна маска для глибокого зволоження Trimay Hero Hydrator Sleeping Pack всього за одну ніч усуває сухість і лущення, проводить вологу глибоко в клітини епідермісу і відновлює оптимальний рівень вологи. Нормалізує гідроліпідний баланс, вирівнює тон шкіри і повертає здорове сяйво. Маска інтенсивно зволожує шкіру і зміцнює захисний бар'єр, що перешкоджає випаровуванню вологи і появі зневоднення. Активно бореться з першими ознаками старіння, сприяє розгладженню зморшок і підтримує молодість шкіри.

Комплекс з 8 видів гіалуронової кислоти і поліглутамінової кислоти інтенсивно насичує вологою всі шари шкіри, миттєво позбавляє від сухості і підтримує оптимальний рівень вологи, не даючи їй випаровуватися.

Маска має дуже легку текстуру ніжно блакитного кольору, швидко вбирається, миттєво насичуючи шкіру вологою і заспокоюючи.

Нічна маска представлена в зручних порційних пірамідках-саше, що гарантує економічність, стерильність засобу і гігієнічне використання. Засіб у порційних упаковках дуже зручно брати з собою в дорогу.

Також у складі:

-8 видів гіалуронової кислоти. Високомолекулярна: утворює на поверхні шкіри зволожувальну плівку, забезпечуючи постійне зволоження і захищаючи від втрати вологи. Поглинає вологу ззовні й утворює еластичну зволожувальну плівку. Низькомолекулярна: утримує вологу на шкірі, забезпечуючи потужний зволожувальний ефект, підвищує зволожувальну здатність завдяки своїй хорошій проникаючій здатності. Понад низькомолекулярна з чудовою проникаючою здатністю підтримує внутрішнє зволоження і зволожує заломи шкіри, роблячи її сильнішою і здоровішою.
-Поліглутамінова кислота захищає гіалуронову кислоту від руйнування, покращує мікрорельєф, забезпечує пролонговане зволоження аж до глибоких шарів шкіри, запобігає трансепідермальній втраті вологи, пом'якшує і загоює пошкоджену шкіру.
-Гвайазулен - синтетичний аналог основної діючої речовини аптечної ромашки, похідна азулену. Чинить протизапальну, протиалергічну, антиоксидантну дію, стимулює регенеративні процеси.
-Сквалан вбудовується в ліпідний шар шкіри, зміцнює його, перешкоджає випаровуванню вологи, чинить чудову зволожувальну дію. Робить шкіру еластичною і прискорює її регенерацію, розгладжує зморшки і стимулює антиоксидантні процеси. Підвищує місцевий імунітет клітин, допомагає впоратися із запаленнями, знімає почервоніння і позбавляє від лущення. Відіграє роль провідника для інших поживних речовин і сприяє їх глибшому проникненню та кращому засвоєнню.
-Бета-глюкан - імуномодулятор, має значну антиоксидантну та протизапальну активність. Сприяє синтезу колагену, еластину і гіалуронової кислоти, розгладжує зморшки, захищає шкіру від УФ-променів, прискорює загоєння ран, знищує поверхневі бактерії і грибки, розчиняє жирові пробки, знімає запалення.
-Комплекс 10 заспокійливих екстрактів (примула вечірня, абрикос, листя нім, квіти нім, плоди кокцініі, баклажан, квіти алое вера, листя базиліка, корінь куркуми, червоні водорості) сприяє інтенсивному зволоженню та допомагає утримувати вологу, насичує безліччю поживних речовин, заспокоює запалення й подразнення, надає свіжості та підвищує тонус.

Спосіб застосування: За 15-20 хвилин до сну нанести тонким шаром на очищену тонізовану шкіру. Дати вбратися. Вранці змити теплою водою.

3g

Повернення не передбачено.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
  • Голубой
Размер:
  • Другой

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?