Все категории
Добавить товар

Успокаивающая альгинатная маска trimay calm pro hydration modeling mask pack

420 грн
Описание

Альгінатна маска Trimay Calm Pro Hydration Modeling Mask Pack заспокоює подразнену шкіру, усуває почервоніння і підсушує запалення. Маска перешкоджає зневодненню і появі сухості, нормалізує себовиділення шкіри, позбавляє зайвої жирності шкіри.

Засіб дає змогу провести салонну процедуру в домашніх умовах, легко і просто. Маски не тільки насичують шкіру поживними речовинами, а й відлущують, адсорбуючи шкірний жир і забруднення, очищають від токсинів, які не видаляють очищувальні засоби.

Діатоміт і альгінат у складі масок зміцнюють тургор і надають шкірі еластичності, каталізують дію сироваток і кремів, нанесених під маску безпосередньо перед процедурою.

-Ферментований екстракт дріжджових грибків Галактомісіс - має унікальну здатність проникати в глибокі шари шкіри, чинить біостимулюючу і виражену омолоджувальну дію, запускає процеси відновлення, завдяки яким скорочується кількість зморшок і освітлюється пігментації. Особливо необхідний галактомісис тим, у кого тьмяна і пігментована шкіра, акне, гормональні або алергічні висипання, нерівна або груба текстура шкіри. Галактомісіс чинить інтенсивну зволожувальну, очищувальну й омолоджувальну дію, має тонізувальну властивість. Ідеальний для зрілої шкіри, відновлює еластичність, вирівнює рельєф і скорочує мімічні зморшки, зменшує інтенсивність і розміри пігментних плям, запобігає появі нових.
-Гіалуронат натрію - низькомолекулярна форма гіалуронової кислоти. Проникає в глибокі шари епідермісу, активно зволожує клітини, сприяє утриманню вологи в шкірі. Утворює захисний шар, який не дає волозі випаруватися.
-Екстракт центелли азіатської - має сильну ранозагоювальну, протизапальну, а також тонізувальну дію. Покращує мікроциркуляцію і активізує синтез колагену, регенерує клітини шкіри, сприяє відновленню бар'єрних властивостей шкіри та утриманню вологи, знижує чутливість шкіри, зменшує набряки, чинить судинно-зміцнювальну дію і зменшує видимість куперозу.
-rh-Oligopeptide-1 (епідермальний фактор росту) - діє на молекулярному і клітинному рівнях і уповільнює процес старіння клітин шкіри. Під дією активного фактора росту EGF відбувається омолодження клітин епідермісу, збільшується кількість стовбурових клітин у шкірі, які перетворюються на нові клітини, підтримуючи природний стан шкіри, властивий молодому віку. Шкіра повністю регенерується, стовбурові клітини починають безперервно утворюватися. У кінцевому підсумку відбувається насичення шкіри стовбуровими клітинами і збереження її молодості.
-Алантоїн - пом'якшує і зволожує шкіру, сприяє звуженню пор і нормалізації вироблення шкірного сала, має протизапальні властивості, заспокоює подразнену шкіру, стимулює видалення відмерлих клітин. Алантоїн ефективно запобігає закупорці пор, утворенню комедонів (чорних цяток) і запальних елементів.

Застосування:

Змішайте в ємності порошок і воду в співвідношенні 1:0,8. Якщо суміш занадто густа, додавайте по 5 мл води, щоб відрегулювати консистенцію. Шпателем рівномірно нанесіть на обличчя, починаючи з великих поверхонь. Через 15-20 хвилин акуратно зніміть маску знизу вгору. Видаліть залишки маски вологим ватним диском або змоченою губкою.

240g

Повернення не передбачено.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серебристый
  • Зелёный
Размер:
  • Другой

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?