Кілька примірників у наявності
На сьогодні В'єтнам є найбільшим у світі виробником і експортером робусти!
Робуста В'єтнам — це сорт кави, який завдяки обсмажуванню наділений стійким
приємним ароматом і традиційним гіркуватим смаком. Саме його насичений аромат
і надає напою шляхетності.
Слово «робуста» перекладається як «сильний», оскільки росте в таких умовах, у
яких арабіка припасуватися не може.
Робусте не потрібна висота, не страшні дощ і спека, вона легко протистоїть
хворобам.
Робуста вирізняється особливою міцністю — у ній міститься до 2,5% кофеїну. Ця
властивість робусти просто незамінна під час приготування різних кавових
сумішей, коли грубий смак робусти та її гіркота вигідно підкреслить смако-
ароматичні переваги інших сортів. Цей сорт робусти ідеальний для еспресо.
Також дуже часто використовується для приготування різних кавових сумішей, які
в такий спосіб отримують необхідну міцність. Робуста дає гарні креми в
еспресо, щільність і тельність напою.
Смакові характеристики цієї кави змінюються залежно від способу приготування.
Цей різновид кави підходить для приготування в турці, у крапельній кавоварці,
у френч-пресі. Кава робуста дуже добре поєднується з молоком.
Обсмажування: Середня
Країна виробник: В'єтнам
Вид кави: Робуста
Форма випуску: Зерновий
Ступінь обсмаження: Середня
Без кофеїну: Ні
Ароматизатор: Ні
Тип упаковки: Вакуумний пакет
Вага: 1000.0 г
арабіка і робуста: Кава Моносорти