Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Бальзам для губ з ефектом об'єму trimay volufiline deep volume lip balm

340 грн
Опис

Бальзам для губ з ефектом об'єму Trimay Volufiline Deep Volume Lip Balm - має аромат персика, моментально усуває сухість і лущення.Робить шкіру губ пружною, розгладжує дрібні зморшки, надає м'якість і гладкість.

Засіб захищає шкіру від негативного впливу зовнішніх факторів, відновлює ліпідний бар'єр.Загоює роздратовану шкіру, знімає запалення і заспокоює обвітрені губи.Глибоко живить і зволожує, насичує вітамінами і оздоравлівает.Бальзам не містить штучних барвників, ніжно-рожевий відтінок утворюється за рахунок унікального складу засобу.

Бальзам містить запатентований інгредієнт Volufilline, забезпечує губам об'єм і еластичність.Компонент розроблений французькою компанією з виробництва косметичних інгредієнтів Sederma і витягується з кореня рослини Анемаррена, що росте тільки в Азії.Даний компонент відмінно впливає на еластичність шкіри і широко використовується у всьому світі завдяки своїй високій стабільності та ефективності.Дуже добре підходить для підвищення еластичності шкіри, збільшення об'єму, харчування та зволоження.

Бальзам містить компонент Varrier ™ - натуральний засіб для захисту від ультрафіолету, отриманий з чотирьох екстрактів ягід: шовковиці, годжі, полуниці і барбарису.

Натуральна захист від сонця з 4 екстрактів ягід
захист клітин від УФ-випромінювання
Ефект поліпшення зморшок
Зволоження
Перевірено на стійкість до температури і УФ-випромінювання

Також до складу входить:

Масло жожоба проникає глибоко в шкіру, зволожує і живить.Завдяки високій концентрації вітаміну Е є прекрасним антиоксидантом - регенерує, знімає запалення, нормалізує стан шкіри.
Масло морінгі зволожує і живить, заспокоює шкіру, знімає запалення і забезпечує антибактеріальний ефект, захищаючи її від грибкових інфекцій.
Екстракт баклажана деактивує запальні процеси і роздратування.Баклажан усуває висип, алергічні реакції, доглядає за сухою і в'яне шкірою, повертає їй тонус і пружність.Ефективно зволожує шкіру, насичує її корисними мікроелементами, підтягує дерму і надає їй еластичність.
Екстракт куркуми покращує внутрішньоклітинний обмін речовин, пом'якшує і заспокоює шкіру, знімає гострі запальні процеси, почервоніння, свербіж і роздратування шкіри, очищає шкіру від шлаків і токсинів, покращує колір обличчя, усуваючи тьмяний і сірий тон.
Екстракт дерева Ним є чудовим засобом для догляду за проблемною і жирною шкірою.Унікальні властивості цієї рослини-антисептика дозволяють швидко і дбайливо видаляти запалення і висипання на шкірі, при цьому, не травмуючи і не пересушує її.Активує утворення колагену і еластину.
Екстракт базиліка використовується для підтримки в'янучої шкіри, допомагає повернути пружність, тонус, зволожити її.Систематичне застосування позбавить від дрібних зморшок і їх виникнення, від обвислості, в'ялост

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize