Всі категорії
Додати товар

Багатофункціональний бб-крем з екстрактом равлика spf50 farmstay formula all-in-one...

325 грн
Опис

Активні інгредієнти: Муцин равлика
Тип шкіри: Усі типи
Основна дія: Заспокійливість, Захист від Сонця, Омолодження, Зняття подразнення, Зволоження, Тонізування, освітлення
Об'єм: 50 мл
Виробництво: Південна Корея
Вік: 20+, 25+, 30+, 35+, 40+

Багатофункціональний ББ крем Все-в-одному дає змогу доглядати шкіру обличчя відразу за кількома напрямами. Крем ефективно виконує свою основну функцію — маскування різних шкірних вад — створюючи рівне, природне покриття, без ефекту маски.
Одночасно з цим крем сприяє освітленню пігментації та розгладжуванню зморщок. Крім того, посилює захисні функції шкіри та оберігає її від агресивного впливу УФ-променів А і B типу, запобігає фотостарінню та появі пігментації. У складі крему унікальний природний компонент — екстракт слизу равлика, який містить практично всі компоненти, без яких наша шкіра швидше в'яне.
У складі слизу колаген і еластин (грають важливу роль у підтриманні еластичності та тонусу шкіри), алантоїн (регенерувальний компонент, що сприяє відновленню шкіри), вітаміни А, С, Е (відповіднюють за зволоження і живлення шкіри, захищають її від вільних радикалів і передчасного старіння), гліколева кислота (сприяє відлущуванню ороговілого шару шкіри, має протизапальну дію), антибіотики (захист шкіри від впливу шкідливих мікроорганізмів), сонцезахисний фільтр (захист від УФ-випромінювання). Унікальний склад равликового слизу ідеально підходить для шкіри людини, максимально нею сприймається і запускає процеси відновлення шкіри на клітинному рівні. Крім того, равликовий слиз впливає і на зовнішній стан шкіри: усуває лущення, сприяє загоєнню запалень, розсмоктує плями постакне.
У разі регулярного застосування ББ крему з екстрактом равлика шкіра стає більш підтягнутою, пружною й еластичною, зморшки стають менш вираженими, просвітлюється пігментація. Ніацинамід освітлює пігментні плями, коригує нерівний тон шкіри, пом'якшує сліди постакне, а також забезпечує потужне клітинне оновлення шкіри, є сильним антиоксидантом, що захищає від агресивного впливу ультрафіолету та вільних радикалов. Гіалуронова кислота інтенсивно зволожує шкіру, створює на її поверхні непомітну найтоншу плівку, яка запобігає випаровуванню води, зберігаючи вологу всередині. Сприяє загоєнню ран, впливає на імунні реакції, захищає клітини від вільних радикалів, оберігає шкіру від передчасного старіння. Аденозин наповнює клітини шкіри енергією, неабияк збільшує вироблення колагену й еластину, пом'якшує й підтягує шкіру, відновлює її після впливу ультрафіолету, розслаблює лицьові м'язи, що сприяє згладжуванню зморщок.
Спосіб застосування: нанести крем і рівномірно розподілити спонжем, пензлем або подушечками пальців. Почекати 5-10 хвилин, щоб крем адаптувався на шкірі, а потім продовжити нанесення макіяжу.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий

Схожі товари