Всі категорії
Додати товар

Натуральний bb крем plantnery tea tree spf50+ pa+++ для всіх типів шкіри 30 гр

650 грн
Опис

Натуральний BB крем Plantnery Tea Tree для всіх типів шкіри, SPF50+ PA+++, 30 гр. це один з кращих натуральних BB кремів в сучасній косметології від відомого бренду Plantnery, який представляє свою продукцію не тільки на найвідоміших торгових майданчиках Азії, але і є одним з брендів, що найбільше продаються в магазинах King Power Duty Free.
Колір відмінно підходить для більшості наших дівчат - світлий пісочний беж.
Спеціальна легка формула сонцезахисного BB крему з екстрактом олії чайного дерева підходить для всіх типів шкіри, особливо для жирної, комбінованої, чутливої ​​шкіри. Крем відмінно контролює вироблення підшкірного жиру, лікує прищики, не забиває пори. Має властивості захисту від ультрафіолету SPF50-PA++++, стійкий як до UVA-променів, так і до UVB-променів.

Завдяки натуральним екстрактам, які включають і оригінальне масло чайного дерева від Plantnery, цей натуральний BB крем допомагає пригнічувати ріст бактерій, що викликають акне. Контроль вироблення підшкірного жиру разом із натуральними екстрактами BHA та вітаміном А допомагає зменшити прищі. У складі присутній некомедогенний японський силікон, який не викликає закупорки шкіри, разом з групою Advance Powder, спеціальним типом кольорової пудри, яка допомагає контролювати жирність шкіри і, як наслідок, не стягнута бархатиста шкіра на цілий день.

Переваги крему:

Відрегулює колір шкіри
Допомагає приховати недоліки обличчя, у тому числі почервоніння, чорні крапки, прищики
Звужує пори, прибирає почервоніння, лікує акне
Зволожує шкіру
Захищає шкіру від променів UVA та UVB за допомогою SPF50+ PA++++
Контролює жирність шкіри
Не містить спирту, парабенів та ароматизаторів.

Склад:

Aqua, Cyclopentasiloxane, Titanium Dioxide, Paraffinum Liquidum, Propylene Glycol, Cetyl PEG/PPG-10/1, Dimethicone, Sodium Chloride, CI 77492, Caprylyl Methicone, Phenoxyethanol, Titanium Dioxide . , C12-15 Alkyl Benzoate, Triethoxycaprylylsilane, Chlorphenesin, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, CI 77491, Ethylhexyl Triazone, Propanediol, Glycerin, Stearic Acid, Aluminum Oxide, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, CI 77499, Lecithin, Melaleuca Alternifolia Leaf, Oil. Hydroxyacetophenone, Bentonite, Butylene Glycol, Olive Oil Decyl Esters, Salix Alba Bark Extract, Lens Esculenta Seed Extract, Citric Acid, Hydrated Silica, Lactic Acid, Squalene, Bakuchiol, Magnolia Grandiflora Leaf Extract, Chlorella Vulgar . .

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
  • Зелений
Розмір:
  • 30мл