Всі категорії
Додати товар

Тканинна маска для обличчя plantnery tea tree для проблемної, чутливої ​​шкіри, 25 гр

169 грн
Опис

Маска для обличчя Plantnery Tea Tree - інтенсивна тканинна маска з пробіотиками чайного дерева Plantery. Універсальна, підходить і для жінок, і для чоловіків.

Новий, але дуже відомий бренд Plantnery, який представляє свою продукцію не тільки на найвідоміших торгових майданчиках Азії, але і є одним з брендів, що найбільше продаються в магазинах King Power Duty Free.

Целюлозна маска просочена сироваткою з концентрованого екстракту чайного дерева, вирощеного в природних умовах і сертифікованого як органічний. Видобувається особливим способом, з великою концентрацією Терпінен-4. Маска зменшує запальні вугри та забиті прищі, зменшує кількість бактерій P.Acnes, що викликають прищі, звужує пори, контролює вироблення підшкірного жиру, відлущує омертвілі клітини, розгладжує бугристу шкіру постакне, зволожує та затримує в клітинах воду.

Кислота BHA здатна проникати глибоко в пори, очищати їх від забруднень і надлишку шкірного сала, тим самим допомагає боротися з висипами, розширеними порами, чорними цятками. Кислота PHA - нове покоління кислот, які діють більш делікатно, завдяки чому відмінно підходять для власниць чутливої ​​шкіри, шкіри з порушеним бар'єром, куперозом, після салонних косметичних процедур.

Натуральний пробіотик Plantnery з 7 натуральних рослин відновлює та живить шкіру, щоб вона була здоровою.

Дія:

- волажає шкіру;
- зменшує закупорені прищі, запалені прищі, почервоніння
- м'яко відлущує клітини шкіри

✓Alcohol FREE
✓Fragrance FREE
✓Paraben FREE
✓Colourant FREE
✓Silicone FREE

Як використовувати:

1 раз на тиждень після чищення обличчя нанесіть маску, витримайте 20-30 хвилин. Не змивати.

Склад:

Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Polysorbate 20, Niacinamide, Carbomer, Triethanolamine, Acacia Senegal Gum, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Xanthan Gum, Disodium ECTA, Gluconolactone, Panthenol, Salicylic Acid, Extract, Butylene Glycol, Lactobacillus, Chamaecyparis Obtusa Leaf Extract, Origanum Vulgare Leaf Extract, Salix Alba Bark Extract, Algin, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Lactobacillus/Soybean Ferment Extract, Portulaca Oleracea Extract, Portulaca Oleracea Extract, Portulaca Oleracea Extract, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 20мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антиакне Живлення Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?