Всі категорії
Додати товар

Натуральний крем для обличчя plantnery tea tree spf30 pa+++ денний для чутливої,...

692 грн
Опис

Натуральний денний крем для обличчя Plantnery Tea Tree SPF30 PA+++ для чутливої, комбінованої шкіри це один з найкращих натуральних кремів у сучасній косметології від відомого бренду Plantnery, який представляє свою продукцію не тільки на найвідоміших торгових майданчиках Азії, але й є одним із брендів, що найбільше продаються. у магазинах King Power Duty Free.

Зволожуючий крем для догляду за чутливою та проблемною шкірою. Крем знімає запалення та запобігає його появі, а також заспокоює будь-які подразнення шкіри. Екстракт олії чайного дерева, що міститься в ньому, має бактерицидну і в'яжучу дію. Крем відмінно підходить для чутливої ​​шкіри, схильної до щоденного стресу і агресивного впливу зовнішніх факторів. Він зміцнює захисний бар'єр, заспокоює подразнену шкіру та відновлює пошкоджені тканини. Має антибактеріальну дію, яка сприяє загоєнню акне і попереджає повторну появу запалень. У складі денного крему для обличчя Plantnery Tea Tree SPF30 є екстракт листя гамамелісу, який є відповідним інгредієнтом, що використовується в засобах для обличчя, щоб очистити чутливу шкіру і зберегти її характеристики і вологість. Також ексторакт активно бореться з куперозом і має властивості захисту від ультрафіолету SPF50-PA++++, стійкий як до UVA-променів, так і до UVB-променів.

Переваги крему:
лікує акне
захищає шкіру від сонця
захищає від забруднення навколишнього середовища
зволожує шкіру
контролює вироблення підшкірного жиру
зменшує і не забивають пори

Спосіб застосування:

Нанесіть натуральний денний крем для обличчя Plantnery Tea Tree SPF30 PA+++ на обличчя та шию перед виходом на сонце за 15-20 хвилин. Використовуйте регулярно для максимального захисту. Уникайте області навколо очей.

Склад:

DEIONIZED WATER, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, TITANIUM DIOXIDE, CYCLOPENTASILOXANE, PARAFFINUM LIQUIDUM, GLYCERIN, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, BUTYLENE GLYCOL, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL, HAMAMELIS VIRGINIANA LEAF WATER, HYDROGEN DIMETHICONE, ISODECYL NEOPENTANOATE, SODIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, POLYACRYLAMIDE, ISOPARAFFIN, LAURETH- 7, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN, NIACINAMIDE, SODIUM HYALURONATE

Денний крем для обличчя "Чайне дерево" - це лише один із багатьох наших продуктів, які допомагають боротися з вадами шкіри. Спробуйте інші продукти нашої потужної серії засобів з екстрактом чайного дерева: пінка для вмивання, тонік, есенція, сироватка, нічна маска, ВВ крем, зволожуючий міст.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 50мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?