Всі категорії
Додати товар

Скраб для обличчя plantnery tea tree 3 в 1 - очищення, скрабування, маска, 10 гр

159 грн
Опис

Скраб для обличчя Plantnery Tea Tree 3 в 1 – очищення, скрабування, маска – універсальний засіб для жінок та чоловіків.

Преміальний бренд Plantnery - це один з найкращих натуральних брендів на азіатському ринку, який має ідеальне співвідношення ціни і якості і представляє свою продукцію не тільки на найвідоміших торгових майданчиках Азії, але і є одним з брендів, що продаються в магазинах King Power Duty Free.

Виготовлений із ультраконцентрованих екстрактів чайного дерева, вирощеного в природних умовах та сертифікованого як органічний. Видобувається особливим способом, з великою концентрацією Терпінен-4. Вона зменшує запальні вугри та забиті прищі, зменшує кількість бактерій P.Acnes, що викликають прищі, звужує пори, контролює вироблення підшкірного жиру, відлущує омертвілі клітини, розгладжує бугристу шкіру постакне, зволожує та затримує у клітинах воду.

Дія:

Зменшує запалення
Лікує акне
Зменшує закупорені пори
Уповільнює появу нових прищів
Контролює вироблення підшкірного жиру
Відлущує відмерлі клітини
Зволожує шкіру
Захищає від забруднення довкілля

✓Alcohol FREE
✓Fragrance FREE
✓Paraben FREE
✓Colourant FREE
✓Silicone FREE

Застосування:

Умивання: змішайте трохи засобу з водою на долоні, поки він не почне пінитися. Нанесіть масажними рухами на обличчя. Змийте.
Скраб: намочіть руки та обличчя, потім видавіть на руки та потріть одна об одну. Нанесіть на обличчя і ніжно помасажуйте. Змийте.
Маска: до трьох разів на тиждень наносьте на обличчя і залишайте на 5 хвилин або до повного висихання. Змийте.

Склад:

DEIONIZED WATER, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, HAMAMELIS VIRGINIANA LEAF WATER, CENTELLA ASIATICA EXTRACT, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, SODIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, ACACIA SENEGAL GUM, XANTHAN GUM, ALOE BARBADENSIS EXTRACT, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL ,PANTHENOL, DISODIUM EDTA , D-LIMONENE, ZINC PCA, NIACINAMIDE , DL-ALPHA-TOCOPHERYL ACETATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, COCAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, SALICYLIC ACID, PENTYLENE GLYCOL, SODIUM ACETYLATED HYALURONATE, SODIUM HYALURONATE, SODIUM HYALURONATE CROSSPOLYMER, HYDROLYZED SODIUM HYALURONATE

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 10мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антиакне Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?