Всі категорії
Додати товар

Sports bb-крем shiseido, відтінок medium dark.

650 грн -8% 600 грн
Опис

Клас:селектив
Ефекти:природний
Покриття:легке
Властивість/дія:для зволоження, захист від UV
SPF:SPF50
Область застосування:для обличчя
Інгредієнти:натуральний склад
Особливість упаковки:класичні
Оригінал/ нова

Sport BB - це стійкий тональний засіб в компактній упаковці, з елементами догляду, новітніми технологіями захисту від сонця, поту і старіння шкіри. Має SPF 50+, який, за допомогою новітньої технології «WetForce», посилюється при контакті з водою або потом, покращуює захист від ультрафіолету під час активного перебування на сонці.

Sport BB компакт підтримує необхідну шкірі вологу і містить потужні інгредієнти для боротьби з утворенням зморшок і пігментних плям: екстракт листя рожевої яблуні, екстракт солодки, кореня софори, соєвий лецитин і т.д.

Тональний засіб швидко лягає на шкіру і забезпечує ефект делікатного сяйва. Покриття виглядає натурально, шкіра світиться здоров'ям, контур обличчя підкреслить 3D-ефект, створюваний пудровим технологіями. Недоліки шкіри, такі як широкі пори, зморшки, пігментні плями, стають непомітними. Покриття тримається весь день, навіть на сильному сонці, і залишає шкіру прохолодною і свіжою.


Якщо ви відвідуєте спортивні клуби та хочете, щоб шкіра виглядала свіжою і здоровою, використовуйте Sport BB, так як засіб відновлює здоровий Ph баланс шкіри, який порушується появою поту під час активних занять спортом.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?