Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Оригінал! тональний крем charlotte tilbury beautiful skin foundation 4n 2n

1490 грн
Опис

✅Широкий вибір оригінальної косметики, догляду та аксесуарів, дивись мої оголошення

Тональна основа для ідеальної шкіри Charlotte Tilbury Beautiful Skin Foundation 4N 2N - 30 мл
2 neutral
4 neutral
🇺🇸Оригінал із США

Тональна основа Charlotte Tilbury Beautiful Skin Foundation — це ідеальне рішення для створення доглянутого, зволоженого, пружного, гладкого та сяйного вигляду шкіри! З її середнім ступенем покриття і зволожувальною дією вона миттєво зробить вашу шкіру саме такою, про яку ви мріяли! Засіб прекрасно підійде для сухого, комбінованого та нормального типу епідермісу.

У складі цієї основи є ключові інгредієнти:

Гіалуронова кислота — зволожує, освітлює, підвищує пружність.
Рожевий комплекс (ефірна олія + трояндова вода) — живить і омолоджує шкіру, усуває ознаки втоми.
Комплекс Bix-Activ - усуває жирний блиск шкіри, візуально мінімізує пори.
З кожним застосуванням Charlotte Tilbury Beautiful Skin Foundation ваша шкіра матиме здоровіший і дійсно гарний вигляд! Ультралегка формула цієї тональної основи була розроблена британською візажисткою Charlotte Tilbury, щоб забезпечити бездоганний тон шкіри та зволоження без ефекту маски та підкреслення зморщок. Вона ідеально приховує ознаки втоми, почервоніння, нерівності рельєфу та тьмяність обличчя, а також маскує пори, сліди від акне, зморшки та синячки під очима.

Charlotte Tilbury Beautiful Skin Foundation забезпечує стійке 16-годинне природне покриття з натуральним фінішем. Легка та стійка формула додатково захищає шкіру від негативного впливу зовнішнього середовища. Засіб можна легко наносити пензлем, спонжем або подушечками пальців завдяки його легкій текстурі.

Клінічні дослідження Charlotte Tilbury Beautiful Skin Foundation показали дивовижні результати:

поліпшення зовнішнього вигляду та сяйво шкіри на 285%;
зволоження шкіри до 166%;
більш пружна та гладка шкіра на 181%;
вирівнювання тону шкіри на 210%.

Понад 90% користувачів зазначили, що засіб покращує зовнішній вигляд шкіри з кожним застосуванням, а також допомагає зменшити видимість пор, пігментації та темних плям. Charlotte Tilbury Beautiful Skin Foundation не тільки гарантує ідеальний зовнішній вигляд обличчя, але й доглядає епідреміс, зволожує й захищає від процесів старіння.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 30мл