Всі категорії
Додати товар

Грейпфрутовий гідролат від gz 1 літр - оптові фасування! є багато видів гідролатов.

301 грн
Опис

Увага! Оптова фасовка, виготовляється під замовлення за передоплатою протягом 2-7 днів з дня оплати замовлення, в залежності від наявності сировини.

Гідролат грейпфрута з свіжих плодів – кращий комплексний догляд за жирною шкірою. Він оптимізує секрецію сальних залоз, а також освітлює і результативно відбілює епідерміс. Засіб позбавить від набряків навколо очей, злегка розгладить мімічні зморшки і освіжить шкіру. Це один з найбільш потужних антиоксидантів, що руйнує і виводить вільні радикали, а також продукт, що уповільнює старіння.

Купити гідролат грейпфрута слід для звуження розширених і проблемних пір, він усуне жирний блиск і додасть матовості. За рахунок наявності в складі багатьох корисних речовин, засіб підвищує еластичність шкіри, пружність і регенерує, захищаючи від впливу зовнішніх факторів.

Для волосся грейпфрутовий гідролат використовувати з метою їх зміцнення, зволоження і посилення природного блиску. Вітамінізація локонів допоможе зупинити проблему їх випадіння, ламкість та тьмяності, допоможе відростити бажану довжину.

Якщо вам необхідно засіб від целюліту, виведення зайвої рідини з клітин і зменшення обсягів варто оцінити особисто вплив грейпфрутового гідрозолі. При регулярному використанні неестетична «апельсинова кірка» зменшиться, а шкіра стане більш пружною і привабливою.

Застосування
Грейпфрутовий гидрозоль – це косметична вода для вмивання і ополіскування волосся, матовий тонік для шкіри, натуральний косметичний лід і спрей для волосся будь-якого типу. У багатьох формулах органічної косметики продукт є незамінним дієвим компонентом.

Умови зберігання
У холодильнику протягом 3 місяців, в морозильній камері - 12 місяців.

Більш детально можна подивитися тут: http://gz-store.com.ua/gidrolat-
greypfruta-1-i-5-litra

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
Класифікація:
Аптечна Гіпоалергенна Міддл маркет Органічна Професійна
Об'єм:
1 л
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антиакне Антивікове Матуюче Живлення Тонізуюче Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?