Всі категорії
Додати товар

Крем для шкіри навколо очей з равликом і червоним женьшенем

130 грн
Опис

Косметика відомого бренду BIOAQUA Snails & Red Ginseng Eye Cream стане хорошим вибором, адже не має вікових обмежень і забезпечує глибоке зволоження, а також харчування шкіри при регулярному нанесенні. Екстракт муцина равлика, який входить до складу продукту, є одним з найбільш потужних антиоксидантів. Його дія спрямована на ефективний захист клітин від дії вільних радикалів, які викликають руйнівні окисні реакції в клітинах. Витяжка з слизу равлика зміцнює стінки капілярів, відновлює мікроциркуляцію крові та інших мікроелементів.

Крім цього муцин вирівнює тон шкірного покриву, освітлює пігментні плями і відновлює кількість власних білків, таких як колаген та еластин. Антивіковий продукт також включає в себе екстракт червоного женьшеню, який надає не тільки омолоджуючу, але і зволожуючу дію. Косметичний склад має легкий ліффтінг-ефект, усуває мішки і темні кола під очима. З кремом BIOAQUA погляд стане більш відкритим, а загальний стан шкіри значно покращиться.

Спосіб застосування:

Вранці та ввечері після очищення шкіри, масажними рухами нанести необхідну кількість крему на шкіру навколо очей. Дати вбратися.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Червоний
Розмір:
  • 20мл
Класифікація:
Органічна
Об'єм:
20 мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?