Всі категорії
Додати товар

Прем’єра аромату: 2022 країна тм: франція зроблено в: франція стать: для чоловіків...

70 грн
Опис

Ефективний засіб інтенсивного догляду за шкірою обличчя – маска на тканинній основі THE SAEM "Natural Mask Sheet".

Активними інгредієнтами є комплекс мінералів та вітамінів природного походження: екстракти трав, овочів, фруктів, натуральні олії, мед. Насиченість маски високоефективними компонентами дозволяє вирішити одночасно кілька завдань: підвищити пружність тургору шкіри, забезпечити максимум зволоження, живлення та видимий ефект розгладження тканин.

Тканинна маска для обличчя з екстрактом олії ши THE SAEM "Natural Shea Butter Mask Sheet" інтенсивно зволожує та живить шкіру, захищає від шкідливого впливу навколишнього середовища. Підходить для сухої шкіри, що страждає від нестачі харчування та зволоження. 100% натуральні компоненти тканини із приємною шовковою текстурою забезпечують максимальне проникнення корисних речовин у шкіру.

Обережно розкрити упаковку, розкласти тканину маски, прикласти, притискаючи до шкіри обличчя по масажних точках, зняти через 15-20 хвилин. Залишки засобу обережно втерти у шкіру. Рекомендується курсове застосування щодня протягом 1-2 тижнів, далі – 1-2 рази на тиждень.

Об'єм: 21 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?