Всі категорії
Додати товар

Ціна за 3 шт. кислородная маска bioaqua little black carbon

42 грн -8% 39 грн
Опис

Стан — новий

Киснева маска Bioaqua Little Black Carbonated Bubble Clay Mask 4 g

Глиняно-бульбашкова маска для обличчя BIOAQUA Carbonated Bubble Clay Mask — ідеальне рішення для швидкого й ефективного очищення шкіри. Незвичайний формат засобу — поєднання корисних властивостей глини й ефект пухирчастої піни — дасть змогу перетворити звичайну процедуру видалення забруднень зі шкіри на справжню СПА-процедуру.

Переваги Carbonated Bubble Clay Mask BioAqua:

Вона забезпечує глибоке очищення. Глина має абсорбувальні властивості, а бульбашки піни допомагають корисним компонентам проникати в пори.

Вона не сушить шкіру. У складі засобу наявні зволожувальні та тонізувальні компоненти — екстракт граната, зеленого чаю, гамамелісу, олія жожоба, екстракт вівса.

Очисна маска містить каолінову глину — речовину, що сприятливо впливає на роговий шар епідермісу. Глина видаляє відмерлі частинки шкіри, підсушує запалення, загоює та регенерує шкіру, запускає вироблення колагенових волокон.

До складу маски також входить колаген — цей фібрилярний білок, який відповідає за стан міжклітинного матриксу. Проникаючи вглиб шкіри, колаген повертає їй сяйний і молодий вигляд, усуває зморшки, підтягує та зміцнює.

В пакованні ви знайдете баночку з маскою, герметично закриту та має захисну мембрану з пластику, а також пластикову лопатку, якою зручно набирати засіб. Розподіляти склад на шкірі обличчя все ж зручніше пальцями. Відразу після нанесення маска почне пінитися. Ви можете відчути легке пощипування, але без дискомфорту. За кілька хвилин вся маска на обличчі перетвориться на густу сіру піну.

У засобу приємний аромат, густа желеподібна консистенція, воно не розтікається навіть після спінювання.

Спосіб застосування: маску рекомендується наносити на вологу шкіру. Наносьте маску на обличчя й розподіляйте по шкірі пальцями. Залиште маску на 10-20 хвилин після нанесення, потім змийте теплою водою, використовуючи спонж. Після можна використовувати зволожувальний крем або інший засіб для догляду за шкірою. Використовувати маску треба 1-2 рази на тиждень залежно від особливостей та типу шкіри

терміни чудові.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Продавець
bonprix_ua
bonprix_ua
78% виконаних замовлень
Був

Схожі товари