Всі категорії
Додати товар

Гель-пінка для вмивання з янтарною кислотою anua heartleaf succinic moisture cleansing...

1550 грн
Опис

Проживаю у Південній Кореї і знаю, якими засобами насправді користуються кореянки!

Гель-пінка для вмивання з янтарною кислотою Anua Heartleaf Succinic Moisture Cleansing Foam делікатно відлущує ороговілий шар епідермісу і пом'якшує шкіру, що огрубіла. Ефективно видаляє всі забруднення, пил, залишки косметики та гідрофільних засобів. М'яко очищає без сухості та стягнутості.

Слабокислотний гель сприяє підтримці нейтрального кислотно-лужного балансу та пригнічує зростання бактерій. Заповнює нестачу вологи в сухій та зневодненій шкірі, залишає її насиченою та зволоженою навіть після вмивання.

Запатентований комплекс CRYSTAL CERAMIDE, що складається з церамідів, холестеролу та жирних кислот, вбудовується в ушкоджену ліпідну мантію та відновлює її цілісність, підвищуючи захисні властивості шкіри та запобігаючи втраті вологи. Завдяки ліпосомальній технології ACTSOME цей комплекс може проникати набагато глибше в клітини епідермісу та ефективно там працювати, активізуючи клітинний обмін та процеси регенерації.

Основні компоненти, що діють:
Бурштинова кислота м'яко відлущує та стимулює процеси життєдіяльності клітин, прибирає лущення на сухій шкірі та допомагає справлятися з висипаннями.
Саліцилова кислота очищає пори: освітлює чорні крапки та сальні нитки, запобігає закупорці пор, нормалізує виділення шкірного жиру та запобігає жирному блиску.
Хітозан - відмінний зволожуючий агент за рахунок сумісності зі структурою шкіри, утворює вологоутримуючий бар'єр і сприяє відновленню. Покращує проникнення інших активів.
Запатентований комплекс HEARTEASE (екстракт хауттюйнії та протеази) видаляє омертвілі клітини епідермісу та надлишки шкірного сала, розчиняє комедони, відновлює гідроліпідний бар'єр та заспокоює.
Цераміди вбудовуються в природний ліпідний шар епідермісу, завдяки чому зміцнюють його, запобігаючи випару вологи і проникненню в шкіру шкідливих речовин, які призводять до подразнення.
Екстракт кори квіллайї мильної очищає та зволожує, є натуральним піноутворювачем, кондиціонує та пом'якшує.
Derma Clera™ (екстракт цинанхума, вода, бутилен гліколь) — заспокійливий комплекс, що підвищує бар'єрні функції епідермісу: він бореться із запаленням, пом'якшує та стимулює загоєння.
Підходить для сухої, нормальної та зневодненої шкіри.

Продукція лише з офіційного кометичного магазину Olive Young - 100% оригінал.
Відправка з Кореї. Додаю фотозвіт товару за потребою.
Доставка по Україні безкоштовна.

За додатковою інформацією можна звертатись у телеграмм sheyradilk

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • 150мл
Класифікація:
Натуральна
Тип шкіри:
Жирна
Призначення:
Живлення

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?