Всі категорії
Додати товар

Міцелярний розчин для очищення обличчя la roche-posay physiological 400 мл до 06.22

355 грн -16% 299 грн
Опис

La Roche-Posay Physiological Micellar Water Ultra - Міцелярний розчин - 400 мл

термін до 06.22 - прострочена

Підтримка природного балансу pH-шкіри - запорука її здоров'я і краси. Ідеальний баланс допомагає зменшити агресивний вплив стресових чинників і підвищує здатність шкірного покриву засвоювати зволожувальні, живильні та оздоровлювальні інгредієнти, що містяться в препаратах для догляду.

Physiological являє собою лінійку високоактивних очищувальних препаратів від La Roche-Posay, які призначені для нормалізації фізіологічного балансу шкірного покриву. Одним із найефективніших і, як наслідок, найпопулярніших засобів цієї лінійки є міцелярна рідина Physiological Micellar Solution. Представлений засіб ідеально себе зарекомендував як ніжний очищувач усіх типів надчутливої шкіри.

М'які очищувальні агенти, які містить міцелярна рідина, миттєво зв'язують і розчиняють сліди косметики та інші види забруднень, буквально за кілька секунд повністю очищаючи шкірний покрив і оптимізуючи його фізіологічний баланс. А завдяки ексклюзивній термальній воді відбувається заспокоєння, розслаблення і пом'якшення шкіри. Вона стає більш ніжною і шовковистою, а також набуває приголомшливо красивого сяйва.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?