Всі категорії
Додати товар

Зміцнювальна та освітлювальна сироватка dr.dennis gross vitamin з lactic 15% vitamin з...

430 грн

розпродаж до 11 Травень

301 грн
Опис

Вартість повнорозмірного засобу 85 доларів (приблизно 3180 грн), в наявності 7 мл

7 мл

Потужна синергетична сироватка, що поєднує молочну кислоту з 15% L-аскорбіновою кислотою для збільшення поглинання та підвищення антиоксидантної активності для видимого перетворення шкіри, що старіла на сонці. Помітно зміцнює, згладжує зморшки, освітлює темні плями та зміцнює бар'єр вологи.

Захист від старіння на сонці
85% спитуваних помітили помітне поліпшення старіння від сонця через 4 тижні.

Сильніша та яскрава шкіра
Клінічно доведено зменшення вираженості гіперпігментації через 12 тижнів, а під час опитування задоволеності пацієнтів 83% погодилися, що за 4 тижні шкіра стала пружнішою.

Підтяжка та пружність в'ялої шкіри
Помітно покращує в'ялість шкіри та відчуття пружності шкіри через 12 тижнів. Вітамін С є важливим вітаміном, який допомагає помітно поліпшити щільність шкіри та пов'язаний зі здоровим рівнем колагену.

Гладкі тонкі лінії
93% випробовуваних продемонстрували поліпшення дрібних зморщок через 4 тижні*

* В зоні щік

Ключові інгредієнти
L-аскорбінова кислота Натурально отримана з фруктів і овочів, аскорбінова кислота являє собою вітамін С у чистому вигляді. Цей потужний антиоксидант захищає і відновлює клітини шкіри та регулює експресію генів колагену завдяки збільшенню деградації ліпідів, що в кінцевому підсумку призводить до зміцнення шкіри.

Молочна кислота Альфа-гідроксикислота, яка покращує абсорбцію й ефективність продукту, стимулює клітинне оновлення, збільшує синтез внутрішньої гідратації та допомагає відновлювати та захищати шкірний бар'єр завдяки дезактивації поверхневих вільних радикалів.

Солодка Натурально добута з кореня солодки голої, корінь солодки містить потужні антиоксиданти, які нейтралізують вільні радикали від зовнішніх екологічних і внутрішніх чинників стресу.

Альфа-токоферол Протизапальний засіб із фотозахисними властивостями, який регенерується водорозчинним антиоксидантом l-аскорбінової кислоти та працює синергетично з ним для видалення широкого спектра вільних радикалів.

Один раз на день наносьте 4-6 крапель на чисту суху шкіру. Може викликати легке поколювання, поки шкіра не акліматизується

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?