Всі категорії
Додати товар

Ліфтинг-ампула з ретинолом і колагеном medi-peel retinol collagen lifting ampoule 50 ml

705 грн
Опис

Ampoule — це інтенсивний концентрат активів із доведеною ефективністю, які підтягують і розгладжують шкіру, зменшують глибину зморщок, звужують розширені пори та вирівнюють мікрорельєф.

Засіб підтримує овал обличчя, зволожує, запускає вироблення колагену та продовжує молодість. Зменшує злами після сну, вирівнює тон, зменшує видимість пігментації, дарує здорове сяйво, запобігає сухості, бореться зі зморшками в куточках рота, навколо очей і в зоні носо-губних складок.

Ампула не залишає липкості, швидко вбирається. Формула має міжнародний сертифікат V-Label®, що підтверджує, що засіб не містить компонентів тваринного походження.

Містить запатентований актив RetinolgenTM — інкапсульовану форму 6 різновидів ретинолу та колагену. 6 різновидів ретинолу містять:

Ретиніл пальмітат — ефір вітаміну A, трансформується спочатку в ретинол, потім у ретиналь, і тільки потім у ретиноєву кислоту. Має антиоксидантну дію, уповільнює в'янення шкіри.

Ретиніл ретиноат — сучасна форма ретинолу. Запускає вироблення гіалуронової кислоти, пригнічує запальний процес, працює швидше з меншим подразненням.

Гранактивний ретиноїд (hydroxypinacolone retinoate) — суперстабільна форма ретинолу нового покоління. Вирізняється ефективністю і швидкою дією, викликає менше подразнення.

Ретиналь — потужна форма вітаміну A, відразу трансформується в ретиноєву кислоту. Має антивікову дію, стимулює оновлення клітин.

Ретинол — найпоширеніший вид ретиноїдів, що трансформується в ретиналь, потім у ретиноєву кислоту. Надає антивікову дію.

Сибілін — рослинна речовина, що видобувається з екстракту розторопші (Sílybum Marianum). Має сильну антиоксидантну дію, пригнічує процес запалення та зменшує руйнування, викликане УФ-променями.

Ретиноїди стимулюють оновлення клітин, а також вироблення колагену та гіалуронової кислоти, завдяки чому вони згладжують і підтягують шкіру, скорочують зморшки, нормалізують сібовідділення й освітлюють пігментацію. Гідролізований колаген у складі чудово зволожує й перешкоджає випаровуванню вологи, зберігаючи м'якість і гладкість рельєфу.

Підходить для всіх типів шкіри.

Спосіб застосування: після вмивання та тонізації нанесіть ампулу на обличчя, розподіліть масажними лініями. Удень використовуйте сонцезахисний засіб.

Не рекомендується використовувати під час вагітності та годування груддю.

50 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?