Всі категорії
Додати товар

Сироватка для обличчя plantnery anti-melasma на основі виноградних кісточок, 30 мл

675 грн
Опис

Сироватка для обличчя Plantnery Anti-Melasma на основі виноградних кісточок універсальна – для жінок та чоловіків.

Преміальний бренд Plantnery - це один з найкращих натуральних брендів на азіатському ринку, який має ідеальне співвідношення ціни і якості і представляє свою продукцію не тільки на найвідоміших торгових майданчиках Азії, але і є одним з брендів, що широко представлений в магазинах King Power Duty Free.

Інтенсивна сироватка на основі виноградних кісточок особливо підходить для людей з такими проблемами, як мелазма, ластовиння, пігментні плями, нерівний тон шкіри, сухість шкіри, зневоднення, нестача живлення, передчасне старіння.

Активний інгредієнт From Vitis Vinifera Seed або «Виноградні кісточки» ретельно вирощували досвідчені фермери в Західній Європі. Він був екстрагований за допомогою спеціального процесу, в результаті чого була отримана найвища концентрація олігомерних проантоціанідинів (OPC), які є потужними антиоксидантами та більш ефективно захищають клітини шкіри від окислювального стресу.

Сироватка швидко вбирається в шкіру і діє на всі її шари: гальмує утворення меланіну в клітинах, блокують передачу пігменту з верхніх шарів шкіри і допомагає позбутися пігменту, що проник у більш глибокі шари.

Дія сироватки:

- Профілактика та уповільнення старіння.
- Живлення та захист шкіри від несприятливих впливів навколишнього середовища.
- Як засіб захисту - надає антистресову дію.
- Профілактика та уповільнення утворення зморшок.
- Посилення росту волосся та запобігання їх випаданню.
- Освітлення шкіри (м'який відбілюючий ефект).
- Поліпшення кольору шкіри, підвищення її яскравості.

✓ALCOHOL FREE
✓FRAGRANCE FREE
✓PARABEN FREE
✓COLOURANT FREE
✓SILICONE FREE

Спосіб застосування:

Нанесіть 2-3 краплі інтенсивної сироватки Plantnery на долоню. Зігрійте сироватку на обох долонях. Нанесіть на обличчя та шию. Можна використовувати регулярно вранці та ввечері.

Склад:

Deionized Water, Glycerin, Niacinamide, Butylene Glycol, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Polyacrylate Crosspolymer-11, Tranexamic Acid, Phenoxyethanol, Propanediol, Sodium Diethylenetriamine Pentamethylene Senegal Gum, Alpha-Arbutin, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Glycolic Acid, Propylene Glycol, Sodium Metabisulfite, Xanthan Gum, Centella Asiatica Extract, Panthenol, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Citrus Aurantium Dul Extract, Citrus Limon Fruit Extract, Citrus Aurantifolia Fruit Extract, Cucumis Sativus Extract, Sodium Hyaluronate.

Стан: Новий
Колір:
  • Бордовий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 30мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?