Всі категорії
Додати товар

Сироватка зволожувальна з гіалуроновою кислотою the inkey list. hyaluronic acid serum

308 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

440 грн
Опис

Hyaluronic acid — зволожувальна сироватка з 2% гіалуронової кислоти та пептидом матриксил — це дієвий зволожувальний і омолоджувальний засіб. Регулярне використання сироватки істотно скорочує кількість зморщок, робить шкіру пружною, вирівнює тон і рельєф.

До складу сироватки входить низько-, середньо- та високомолекулярна гіалуронова кислота, завдяки чому молекули проникають у глибші шари шкіри та здійснюють максимальну гідратацію. Гіалуронова кислота є одним із найважливіших компонентів у догляді за шкірою, оскільки в разі недостатнього зволоження ззовні шкіра буде зволожуватися завдяки внутрішнім шарам, що призводить до передчасного старіння. У разі браку гіалурону шкіра стає сухою, стоншується, поглиблюються наявні зморшки, з'являються нові. Гіалуронова кислота здатна проникати й утримуватися глибоко в шкірі, стимулюючи синтез колагенових і еластинових волокон, вона заповнює заглиблення, утворені зморшками, сприяє вирівнюванню та згладжуванню рельєфу. Молекули гіалуронової кислоти мають протизапальні властивості, блокують активність хвороботворних бактерій, тому креми та сироватки з гіалуроновою кислотою часто призначають для догляду за шкірою після пластичних операцій або глибоких пілінгів.

Пептид Matrixyl 3000 потрібен шкірі для підтримання пружності, гладкості та стимуляції вироблення власного колагену. Пептидний актив виробляється з морських водоростей і багатий на матриціни, що сприяють швидкій регенерації шкіри. Завдяки пептиду Matrixyl 3000 шкіра помітно підтягується, омолоджується. Пептид діє аналогічно ботоксу: розслаблює м'язи, що викличуть мімічні зморшки. За таку дію Матрикссил 3000 називають біоміметиком. Пептид буде особливо корисний під час зморщок-початківців.

Сироватка підходить для всіх типів шкіри.

Спосіб застосування
Наносити сироватку треба під креми та олії будь-коли.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?