Всі категорії
Додати товар

Полівітамінна сироватка is clinical poly-vitamin serum 15 мл

1900 грн
Опис

Нова, не відкривалася, в захистній плівці, приїхала з США, 15 мл.

Термін придатності 12/2024

ОМОЛОДЖЕННЯ, ЗВОЛОЖЕННЯ, РЕВІТАЛІЗАЦІЯ
Вітамінно-антиоксидантна сироватка. Вирівнює тон шкіри та покращує її текстуру. Ефективність використання POLY-VITAMIN® SERUM для відновлення пошкодженої шкіри було підтверджено клінічними дослідженнями Національного Інституту Здоров’я США.

Полівітамінна сироватка забезпечує шкірі глибоке та тривале зволоження, покращує мікроциркуляцію та прискорює процес оновлення шкіри. Заспокоює, полегшує загоєння запалень. Підходить для шкіри будь-якого типу, у тому числі — для чутливої та зневодненої. Може використовуватися для підготовки шкіри до салонних косметологічних процедур.

Активні інгредієнти
— Гіалуронова кислота підтримує необхідний рівень зволоженості шкіри, зменшує глибину вже наявних мімічних зморшок і запобігає появі нових.
— Ніацинамід і пантенол заспокоюють шкіру та прискорюють відновлення пошкоджених ділянок. Полегшують загоєння вогнищ акне, зволожують.
— Екстракти цукрової тростини та чорниці відлущують ороговілий епідерміс, вирівнюють тон і рельєф шкіри, полегшують доступ інших компонентів вглиб дермального шару.
— Вітаміни A і E захищають шкіру від окислювального стресу та його наслідків. Стимулюють вироблення колагену й еластину,
Для помітнішого ефекту від Полівітамінної сироватки рекомендуємо використовувати її разом зі зволожувальними та сонцезахисними засобами.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 15мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?