Всі категорії
Додати товар

Омолоджувальна сироватка для обличчя з бакучіолом tiam vita a bakuchiol youth serum 40 ml

600 грн
Опис

Омолоджувальна сироватка з бакучіолом TIAM Vita A Bakuchiol Youth Serum допомагає уповільнити такі ознаки старіння, як мімічні зморшки, тьмяний колір обличчя та втрата пружності шкіри.

До складу омолоджувальної сироватки входять такі найпотужніші антивікові компоненти, як-от бакучіол, вітамін А (ретиналь пальмітат), токоферол і гідролізований колаген. Ці активні компоненти:
- Спрямовані на підвищення тонусу шкіри.
- Стимулюють вироблення природного колагену й еластину, що допомагає розгладити зморшки та нерівності шкіри, а також повернути пружність і еластичність тканин.
- Інтенсивно борються з передчасним старінням шкірного покриву, забезпечуючи ліфтинг-ефект.
- Надають антиоксидантний захист, що допомагає в боротьбі з тьмяністю й нерівномірним тоном.
- Роблять шкіру гладкою, насиченою та пружною, м'яко освітлюють вікові пігментні плями.

- Вітамін А в складі йде у формі Ретиніл пальмітат (2,775ppm) — це м'якша та делікатніша форма вітаміну А, порівнюючи з усіма відомим ретинолом, тому може застосовуватися для знайомства з вітаміном А та чутливих типів шкіри. Стимулює синтез білків, а саме — колагену й еластину, завдяки чому шкіра має молодший вигляд, знову стає гладкою, пружною, зволоженою, зменшується глибина зморщок і зміцнює захисний бар'єр шкіри.
- Бакучіол (2,000ppm) — потужний антиоксидант, який є природною альтернативою ретинолу. Бакучіол, як і ретинол, проявляє потужну антивікову дію, перешкоджаючи передчасному старінню шкіри.
- Гідролізований або морський колаген, який вирізняється найкращою проникною здатністю завдяки своїй низькомолекулярній формулі, і, крім того, саме цей тип колагену найбільш близький до колагену людини за структурою, завдяки чому він засвоюється максимально ефективно. Низькомолекулярний колаген — має найвищу здатність зволоження й омолодження, підвищує еластичність і пружність тканин, згладжує дрібні зморшки та забезпечує легкий ліфтинг.
- Токоферол має антиоксидантну дію — захищає ліпіди клітин від процесів окиснення й забруднень довкілля, стимулює активність захисних функцій шкіри, дарує їй сяйво та блиск, робить шкіру більш відпочилою і здоровою на вигляд.

Сироватка має легку, есенційну текстуру, швидко вбирається й не залишає липкості.

✅ Підходить для всіх типів шкіри. Сироватка чудово підходить для тих, у кого чутлива шкіра або хто відчуває побічний ефект від ретинолу, як-от подразнення, почервоніння, лущення й сухість.

Спосіб застосування: нанесіть необхідну кількість продукту на попередньо очищену та тонізовану шкіру обличчя. Після вбирання нанесіть крем.

Якщо до цього ви ніколи не використовували засоби з ретинолом (або його похідними), бренд рекомендує поступово вмикати його у свій догляд за шкірою (починати з 2-3 рази на тиждень).

*Цій засіб, завдяки своїй здатності регенерувати шкіру, краще використовувати ввечері. Використовуючи цей продукт у денному догляді, обов'язково наносити засіб із високим SPF, для захисту від ультрафіолету.
**Вникнення руйнування й окиснення необхідно зберігати косметичні засоби з вітаміном А в закритому контейнері в темному місці, у зоні недосяжності прямих сонячних променів.
***Не використовувати вагітним і годувальницям!

✅ 40 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 40мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антивікове Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?