Всі категорії
Додати товар

Краща ціна! сироватка ролик навколо очей з гіалуроном і біфідобактеріями bioaqua probeauty

80 грн -15% 68 грн
Опис

Термін придатності засобу 10.2024. Останні флакони за найнижчою ціною - не пропустіть ефективну сироватку за копійки!
✔️Доставка після 100% оплати на карту продавця або «Безпечною оплатою» Шафи. Якщо замовлення габаритне, перевізники вимагають пакування товарів у коробку. Моя коробка +10 грн, для замовлення "Безпечною оплатою" Шафи додайте коробку до покупки: https://shafa.ua/uk/home/podarki-i-upakovka/korobki/143729553-korobka
✔️Опис товару:
Об'єм 15 мл. Підходить для будь-якого типу шкіри та віку. Поставляється у пляшці з роликом, поміщеній в фірмову коробку, запаяну ззовні заводською плівкою.
Флакон сироватки має вбудований роликовий металевий аплікатор, який на додаток до зручного нанесення засобу ще дає приємний охолодний ефект.
Сироватка містить такі активні речовини, як фермент лізату біфідобактерій, гіалуронову кислоту та пробіотик. Всі ці унікальні компоненти в комплексі дбайливо доглядають шкіру навколо очей. Сироватка відмінно зволожує шкіру та відновлює її еластичність, а також скорочує набряклість та темні кола, бореться з глибиною зморшок, мають протизапальну дію, а також заспокоює та захищає ніжну шкіру навколо очей. Після застосування сироватки активізуються природні функції шкіри, стимулюється синтез колагену та запускаються механізми антиоксидантного захисту, що перешкоджає передчасному старінню шкіри та втраті нею еластичності.
Спосіб застосування: на очищену шкіру навколо очей, нанести сироватку масажними рухами за допомогою вбудованого у флакон ролика, потім легко помасажувати кінчиками пальців до повного вбирання. Можна використовувати вранці та ввечері. Після нанесення вмиватися не потрібно.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 15мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?