Всі категорії
Додати товар

Сироватка з гіалуроновою кислотою і пантенолом cosdebaha hyaluronic acid + vitamin b5...

485 грн
Опис

Сироватка з гіалуроновою кислотою і пантенолом Cos De BAHA Hyaluronic Acid B5 (D-Panthenol) Serum: ✓ Швидко і ефективно заспокоює шкіру, насичує її вологою і запобігає зневодненню. ✓ Створює неощутимую плівку, яка утримує вологу в епідермісі і допомагає шкірі довго залишатися зволоженою. ✓ Ефективно розгладжує мімічні зморшки, зменшує вираженість зморшок і заломів, а також запобігає появі нових. ✓ Заспокоює роздратовану шкіру, зменшує запалення і почервоніння. ✓ Сприяє освітленню пігментації і пост-акне, стимулює синтез колагену і покращує захисні функції шкіри. 🌟 При регулярному використанні сироватки шкіра стає еластичною, наситила і м'якою, текстура розгладжується і повертається здорове сяйво. ☝ Підходить для сухої і чутливої шкіри. Косметичний засіб на 78% складається з органічних речовин. Він не тестувався на тваринах. Не містить шкідливих домішок (етиловий спирт, сульфати, парабени, запашники, барвники, мінеральні масла), не створює липкою плівки і не забиває пори. Продукт по безводній основі базується на екстракті листя алое віра. Основні діючі компоненти: - Гіалуронова кислота - відповідає за глибоке зволоження шкіри і підтримання на оптимальному рівні природного ph-балансу шкіри. Гіалуронова кислота утворює на шкіру нематеріальний захисний шар, який перешкоджає випаровуванню вологи і дарує комфортне відчуття комфорту та зволоженості на обличчі. - Д-пантенол (Вітамін В5) стимулює відновлення цілісності шкірних покривів, знімає почервоніння і роздратування, має ранозагоювальні властивості. - Ніацинамід (Вітамін Б3) сприяє стимуляції синтезу колагену і поліпшенню захисних функцій шкіри, допомагає знизити трансепідермальну втрату вологи з шкіри і зменшити пігментацію, пом'якшує шкіру, підвищує еластичність шкіри, зволожує шкіру, звужує пори, заспокоює, ефективний при використанні для чутливої шкіри, надає зігріваючу дію і покращує мікроциркуляцію крові, освітлює. - Алантоїн пом'якшує, зволожує шкіру, сприяє звуженню пор і нормалізації вироблення шкірного сала, володіє протизапальними властивостями, заспокоює роздратовану шкіру. - Бетаїн активно зволожує, має кондиціонуючу дію, знімає роздратування шкіри, знижує руйнівну дію поверхнево - активних речовин, сприяє збільшенню їх в обсязі і стабілізує піну, посилює кондиціонуючу дію інших компонентів і сам є непоганим кондиціонером, надає глибоке вплив на шкіру, покращуючи її зовнішній вигляд.
- Алое віра сприяє пом'якшенню шкіри та зняттю подразнень, прискорює загоєння ранок, має протизапальну та антиалергічну активність, надає антиоксидантну дію, стимулює синтез власних колагенових волокон.
- Комплекс квіткових та рослинних екстрактів – надає тонізуючий та заспокійливий ефект. Має потужні антибактеріальні властивості, насичує шкіру корисними компонентами, пом'якшує шкіру, покращує колір обличчя.

Має виражені антибактеріальні властивості, заспокоює роздратування, знімає запалення, заспокоює шкіру, вирівнює тон.

⟹ Спосіб застосування: наносите сироватку на чисту шкіру обличчя. Може використовуватись як самостійно, так і "під крем". Підходить для щоденного застосування.

⭐ Об'єм: 30 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
30 мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Зволоження

Схожі товари