Всі категорії
Додати товар

Інтенсивно зволожувальний двофазний міст з олією білого трюфеля neogen ampoule drop...

525 грн
Опис

Активні інгредієнти: Білий трюфель, кераміди, Гіалуронова кислота, Рослинні екстракти
Тип шкіри: Вікова, Усі типи, Жирна, Комбінована, Нормальна, Проблемна, Суха, Чутлива
Основна дія: Відновлення, зміцнення, Живлення, Зволоження
Об'єм: 80 мл
Вік: 20+, 25+, 30+, 35+, 40+
Виробництво: Південна Корея

Інтенсивно зволожувальний двофазний міст з олією Білого трюфеля та комплексом поживних компонентів насичує шкірний покрив вітамінами та іншими корисними речовинами, м'яко освітлює тон шкіри та заряджає її життєвою енергією!
Склад збагачений оливою Білого Трюфеля, що насичує шкіру вітамінами, амінокислотами, мінералами та іншими корисними інгредієнтами, Ніацинамід або водорозчинний вітамін В3, здатний блокувати синтез меланіну, що сприяє зменшенню почервоніння і пігментних плям, освітлюють і освіжають загальну композицію шкіри обличчя. Керамід — створює на поверхні шкіри особливу оболонку, здатну «запечатувати» вологу та запобігати її випаровуванню. Кераміди також ефективно зміцнюють природний захисний бар'єр і захищають шкіру від впливів довкілля.
До складу також входить 3 види гіалуронової кислоти, що має дуже високу поглинальну здатність, вона притягує як магніт і утримувати молекули води в глибших шарах шкіри, завдяки чому вдається нормалізувати гідробаланс, усунути лущення і сухість. Шкіра стає насиченішою, еластичнішою та гладкішою.
Спосіб застосування: струсіть флакон перед використанням. Розпиліть засіб на шкіру на відстані 15-20 см із заплющеними очима. Прикладіть долоні до обличчя для кращого вбирання.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?