Всі категорії
Додати товар

Лосьйон для обличчя з кінським жиром moods ультразволоження, 120мл

585 грн -7% 549 грн
Опис

Thailand. Підходить для сухої, нормальної, чутливої, обвітреної шкіри обличчя або шкіри, що схильна до лущення. Найціннішою властивістю кінського жиру є ті, що за складом полінасичених жирів він схожий на людський жир, який виділяє наш епідерміс. Тому частинки кінського жиру безперешкодно пройдуть верхній роговий шар шкіри і починають працювати в її нижніх кулях. Таку здатність має не так багато косметичних інгредієнтів. При цьому жир коней швидко вбирається і не залишає жирної плівки. За поживними властивостями кінський жир може дати фору будь-якій з рослинних олій. Він чудово живить, зволожує та пом'якшує шкіру обличчя. А завдяки властивості знижувати інтенсивність руйнування колагенових волокон його успішно застосовують для боротьби зі зморшками та втратою тонусу шкіри. Крім дуже корисних для епідермісу омега-3 і -6 кислот до складу кінського жиру входять вітаміни «краси та молодості» А та Е, які борються зі старінням клітин. Крім того, олія з кінського жиру регулює бар'єрну функцію шкіри та відновлює її ліпідний баланс. Цей лосьйон допомагає боротися не тільки з сухістю та віковими ознаками, але й висипаннями. Він помітно покращує здоров'я та зовнішній вигляд шкіри, знімає лущення, запалення та хворобливі відчуття, омолоджує, робить тон обличчя рівним і сяючим.

Спосіб застосування: ватним тампоном протріть шкіру зволожуючим лосьйоном, потім нанесіть засіб для денного догляду, наприклад, тоналку або крем з SPF. Доступні для всіх типів шкіри. Лосьйон рекомендується для щоденного використання.

Склад:
WATER, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, LENTINUS EDODES MYCELIUM EXTRACT, DIMETHICONE / METHICONE COPOLYMER, TRIETHANOLAMINE, DIAZOLIDINYL UREA, METHYLPARABEN, SODIUM HYALURON, SODIUM HYALURON

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 120мл
Об'єм:
120 мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?