Всі категорії
Додати товар

Регенеруючий інтенсивний кондиціонер daeng gi meo ri vitalizing treatment 500ml

600 грн
Опис

Регенеруючий інтенсивний кондиціонер Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Treatment 500ml

Регенеруючий інтенсивний кондиціонер Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Treatment призначений для комплексного догляду за волоссям. Застосування цього косметичного засобу може мати як профілактичний, так і терапевтичний характер. Він запобігає випадінню, зміцнюючи коріння і цибулини, що благотворно позначається на загальному стані кучерів.

Натуральні рослинні екстракти зволожують, тонізують і насичують волосся і шкіру голови вітамінами, мінералами та мікроелементами, які впливають на стрижень волосини, покращують її структуру і надійно захищають від агресивних чинників: ультрафіолетового випромінювання, стресових ситуацій і перепадів температур. М'які есенції підтримують оптимальний гідроліпідний баланс волосся завдяки здатності утримувати вологу в клітинах, активізують їхню функцію регенерації. Тому кучері швидше відновлюються і набувають здорового блиску.

Спосіб застосування

після застосування шампуню нанесіть кондиціонер на волосся і розподіліть по всій довжині волосся, за виключенням шкіри голови і коріння. Масажуйте волосся, добре втираючи кондиціонер. Залишити на 2-3 хв, після цього змийте водою. У разі потрапляння в очі промийте водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • 500мл