Всі категорії
Додати товар

Бальзам для волосся арабески від gz 250 мл

516 грн
Опис

Бальзам для волосся Арабески - це унікальний органічний продукт, створений для харчування та пом'якшення волосся всіх типів. Результативна формула бальзаму благотворно впливає на стан локонів і шкіри голови, тому волосся завжди виглядатиме здоровим і доглянутим.

Корисна дія

Вибираючи бальзам для регулярного використання, рекомендуємо купити саме Арабески. Цей продукт забезпечує кожній волосинці інтенсивне харчування всіма життєво необхідними корисними компонентами, глибоке відновлення та повертає життєву силу. Навіть дуже сухе волосся ефективно зволожується, стає набагато еластичнішим і шовковистішим, а ламкість локонів істотно зменшиться, що допоможе повернути їм густоту і відростити бажану довжину.

Вара зазначити, що Арабески - це ще й найкраща маска для волосся, яка допоможе заповнити втрачені внаслідок негативного впливу навколишнього середовища та доглядових засобів, вітаміни та мінерали. В результаті регулярного використання бальзаму Арабески волосяні фолікули посилюються, покращується їх зростання і, звичайно ж, зовнішній вигляд. А завдяки присутнім у складі корисним натуральним маслам, удосконалюється мікрофлора шкіри голови і кровообіг, волосся легше розчісується і укладається, стає блискучим і гладкішим.

Поради щодо застосування

Бальзам для волосся Арабески використовують після миття волосся шампунем, наносять його невелику кількість і рівномірно розподіляють по всій довжині волосків. Для кращого ефекту радимо залишити засіб на 5-7 хвилин та змити чистою водою.

Важливо!

Продукт складається з натуральних компонентів, тому зберігати його слід у холодильнику протягом 3 місяців.

Стан: Новий
Колір:
  • Бузковий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
250 мл