Всі категорії
Додати товар

Кондиціонер для волосся jinda herb від випадіння та лупи, 250 гр

385 грн
Опис

Трав'яний лікувальний кондиціонер проти випадіння від компанії Джинді (Jinda) - входить в комплекс препаратів для лікування облисіння, випадання волосся, лупи, себореї, грибкових захворювань шкіри голови.

Основний діючий компонент

Літсея Клейка (Litsea Glutinosa) - є стимулятором росту волосся, зміцнює коріння, покращує структуру волосся, запобігає утворенню лупи.
Також в складі Рисове молоко - живить, зволожує, заспокоює і пом'якшує шкіру і волосся. Стимулює кровообіг в коренях волосся. Регулює салоотделение, захищає шкіру голови. Сприяє лікуванню і відновленню структури поверхні пошкодженого волосся.
Вітамін В5 (друга назва пантотенова кислота) прискорює обмін речовин і живить цибулини волосся.
Анчан. Синій азіатський чай. Живить і оздоровлює шкіру голови і локони, зупиняє появу сивини.
Лікувальний Трав'яний Кондиціонер від випадання волосся Баймісот + Анчан від Джинді рекомендується використовувати в комплексі з Шампунь для волосся Jinda Herb лікувальний на травах і рисовому молоці від випадіння та лупи Баймісот 250 мл

Склад: Litsea glutinosa (leaf) extract, Clitoria tematea (flower) extract, cetearyl alcohol, stearyl alcohol, cetrimonium chloride, dmdm hydantoin, perfume, water.

Застосування:
Після шампуню Jinda з синім чаєм, нанести на вологе волосся по всій довжині, залишити на 2-3 хвилини, промити теплою водою. На наносити на шкіру голови. Використовувати після кожного миття голови.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize