Всі категорії
Додати товар

Кондиціонер заспокійливий для чутливої ​​шкіри голови та від псоріазу на основі трав

520 грн
Опис

Ніжний терапевтичний заспокійливий кондиціонер розроблений для чутливої, сухої, роздратованої шкіри голови та від псоріазу на основі трав'яної суміші та комплексу вітамінів та рослинних компонентів дуже легкий, усуває лупу, свербіж, запалення шкіри голови, наповнює її вологою та освіжає волосся, від коренів до кінчиків. Кондиціонер надає 4 дії в одному: 1 - Кондиціонує - олії солодкого мигдалю, горіха аргану і алое віра кондиціонують волосся, не дозволяють їм сплутуватися, надають їм сяйва і блиск. 2 - Усуває лупу – саліцилова кислота забезпечує м'яке відлущування. 3 - Заспокоює – масло чайного дерева та ментол охолоджують і в той же час заспокоюють роздратовану або сверблячу шкіру голови, а також мають антисептичний ефект. Екстракт кори білої верби і саліцилова кислота мають виражені протизапальні властивості. 4 – Інтенсивно живить - трав'яна суміш (екстракти азадирахти індійської, лопуха, мучниці, ромашки, жовтодеревника, коптиса, магонії, а також сік алое вера) та вітаміни (провітамін В5, вітаміни А та Е) забезпечує волосся усіма речовинами, , необхідними для їх здоров'я, а також зволожує, пом'якшує та живить шкіру голови, покращують мікроциркуляцію та стимулює ріст волосся. Терапевтичний ефект помітний після 7 днів використання. Кондиціонер безпечний для фарбованого волосся. Він пройшов споживчі та клінічні випробування, протестований на алергенність.

Кондиціонер не містить продуктів тваринного походження, не тестований на тваринах, 100% веган, у складі кондиціонер відсутні парабени, кам'яновугільні смоли, соснові смоли, стероїди, сульфати, нафтопродукти, ланолін, глютен (клейковина), ГМО.
Застосування: застосовувати після використання шампуню на волосся та шкіру голови. Залишити кондиціонер на 2-3 хв, після чого ретельно промити волосся та витерти рушником. Рекомендується використовувати в комплексі із шампунем цієї лінії для кращого ефекту.

Склад: очищена вода, цетиловий спирт, гліцерин, бегентримонія хлорид, кококаприлат, сік листя алое вера (Aloe barbadensis), екстракт кори білої верби (Salix аlba), каприлоілгліцерину / себацинової кислоти сополімер, ментол, масло листя олія горіха аргану (Argania spinsosa), олія мигдалю (Prunus amygdalus dulcis), алантоїн, пантенол, дигептилсукцинат, саліцилова кислота, екстракт квіток / листя / стебел кипрія вузьколистого (Epilobium аngustifolium), екстракт квіток ромашки аптечної (Chamomilla recutita), екстракт кореня лопуха (Arctium lappa), екстракт листя мучниці (Arctostaphylos uva-ursi), екстракт листя дерева ним трилистого (Coptis trifolia), екстракт магонії падуболістної (Berberis aquifolium), екстракт кори жовтодеревника (Zanthoxylum zanthoxyloides), натрію гідроксид, феноксиетанол, етилгексилгліцерин.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
300 мл

Схожі товари