Всі категорії
Додати товар

Кондиціонер для густоти та потовщення волосся з м'ятою та трав'яними екстрактами

520 грн
Опис

Безсульфатний ультразволожуючий кондиціонер збагачений поживною сумішшю натуральних протеїнів, масел і екстрактів і допомагає оживити волосся від коренів і до кінчиків, надати їм густини та об'єму.
Екстракт кори білої верби у складі кондиціонера м'яко відлущує, живить та пом'якшує шкіру голови. Олія перцевої м'яти містить жирні кислоти та мінерали, корисні для здорової структури волосся та шкіри голови, та сприяє стимуляції росту волосся, покращуючи мікроциркуляцію у волосяних фолікулах. Завдяки поживним речовинам, вітамінам і антиоксидантам олій кокосу та аргани, біотину та рослинному колагену кондиціонер зволожує шкіру голови, відновлює пошкоджені ділянки волосся і захищає їх від подальших пошкоджень, надає їм додатковий блиск і об'єм, зміцнює волосяні цибулі. і слухняними, перешкоджає їхньому сплутуванню. Евкаліптова олія відновлює і живить волосся, допомагає забути про лупу, жирне коріння, ламкі і сухі кінчики, а також роздратування шкіри голови. Екстракт зніту сприяє більш швидкому зростанню і більшій густоті волосся, а також його м'якості та шовковистості, зміцненню коренів. А екстракт ромашки має заспокійливий та протизапальний ефект на шкіру голови. Алантоїн, гіалуронова кислота, провітамін B5 (пантенол), екстракт алое віра і глибоко зволожують та живлять шкіру голови та волосяні фолікули.

Кондиціонер виготовлений в елегантній обтічній упаковці зі зручним дозатором. Кондиціонер може бути використаний для фарбованого волосся.
Кондиціонер не містить продуктів тваринного походження, не тестований на тваринах, 100% веган, у складі кондиціонера відсутні парабени, силікони, сульфати, нафтопродукти, ланолін, глютен (клейковина), ГМО.
Застосування: після миття голови шампунем нанести кондиціонер на волосся від середини їх довжини до кінчиків волосся. Залишити на 1-2 хвилини і добре промити. Використовувати регулярно для досягнення найкращого результату.

Склад: вода, цетиловий спирт, гліцерин, бегентримонія хлорид, коко-каприлат, екстракт кори верби (Salix аlba), сополімер каприлоілгліцерину та себацинової кислоти, екстракт квіток ромашки (Chamomilla recutita), дигептил сукцинат ), феноксиетанол, полісорбат 20, пантенол, ментол, ментон гліцерин ацеталь, етилгексилгліцерин, алантоїн, олія з квіток/листя/стебел перцевої м'яти (Mentha piperita), олія з листя евкаліпту (Eucalyptus barule) , олія кокосу (Cocos nucifera), олія листя м'яти колосистої (Mentha viridis), гіалуронат натрію, натрієва сіль L-піроглутамової кислоти, рослинний колаген.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
300 мл

Схожі товари