Всі категорії
Додати товар

Кондиціонер для волосся daeng gi meo ri dlae soo hair loss care

420 грн
Опис

Коли ви відновлюєте волосся або прагнете зменшити його випадання-без хорошого кондиціонера вам не обійтися! Він полегшить розчісування (що зменшить механічні травми і втрату волосся, а так само обламування), він згладить лусочки і зробить волосся струменячим, блискучим, гладким як шовк і пружними.
Саме такий кондиціонер я хочу запропонувати вам сьогодні. Daeng Gi Meo Ri Dlae Soo Hair Loss Care Treatment - це божественний тритмент (лікувальний бальзам) для волосся, краще якого ваше волосся ще не спробувало)
Серія спеціально розроблена для лікування та профілактики випадіння волосся.
Відновлює їх життєву силу, оздоровлює, зміцнює волосяні фолікули та запобігає випаданню волосся. Нормалізує секрецію сальних залоз, робить волосся гладким і слухняним.
Формула засобу включає натуральні цілющі екстракти, серед яких:

📷масло камелії,
📷женьшень,
📷листя туї,
📷дикої хризантеми,
📷кори Morus,
📷реманії,
📷грибу Рейші.
📷Унікальний комплекс швидко відновлює, зміцнює, оздоровлює локони. Надає волоссю блиск, еластичність, пружність. Кондиціонер піклується також про здоров'я шкіри голови, працює проти лупи, сухості, появи лущення.
Зміцнює волосяний корінь, живить цибулину. Активізує кровообіг, зміцнює стінки судин

Підходить для догляду за всіма типами волосся.
Консистенція густа, а аромат найприємніший, ніжний, трав'яний і дуже дорогий, складний. За відчуттями – найкращий з усіх випробуваних. Однозначно. Він не жирніть і не обтяжує, легко наноситься, розплутує миттєво. Змивається легко. Волосся після нього хочеться гладити і чіпати не припиняючи, такі вони шовкові і блискучі.
Сказати що я задоволена нічого не сказати!
Рекомендую від щирого серця, обожнюю Тенге Морі і всім раджу)

Об'єм 200 мл ціна 420 грн поки немає
400 мл ціна 650 грн

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари