Всі категорії
Додати товар

Тайська маска для пошкодженого волосся lesasha з турмаліном та аргановим маслом 250 мл.

699 грн -32% 479 грн
Опис

Маска, що відновлює, глибоко проникає всередину волосся, відтворюючи цілісність його структури. Усуває пошкодження, завдані хімічними речовинами та несприятливими впливами навколишнього середовища. Маска проникає у волосяний стрижень, відновлює та зміцнює волосся протягом 7-10 хвилин.
Маска розроблена на основі останньої інновації MULTI LOCK SYSTEM, яка допомагає максимально наситити і утримати вологу у волоссі, в результаті чого волосся гладке і шовковисте, легко укладається і має неймовірний блиск і шарм.

ІНГРЕДІЄНТИ: Вмістить арганова олія та мкрокристали турмаліа, так само до складу відновлюючої маски для волосся Lesasha входить формула, збагачена природними елементами та вітамінами, які зміцнюють волосся, серед яких вітамін F (Омега-6), вітамін A - для додання елас E – для захисту від вільних радикалів та феноли, що протистоять несприятливим впливам навколишнього середовища.

Мікрокристали турмаліну - натуральні природні кристали випромінюють негативно заряджені іони. В результаті використання маски ці кристали вбираються у волосся.
При нагріванні феном і терті в процесі розчісування волосся виникає рух іонів, який розбиває воду, яка присутня на волоссі, на дуже дрібні частинки та висушування волосся відбувається швидше та одночасно по всій масі волосся.

Тертя, що виникає при розчісуванні волосся, призводить до нагрівання керамічних шарів та мікрокристалів турмаліну, з яких ці шари складаються.В результаті виникає рух іонів, завдяки якому волосся стає слухняним, зникає статична електрика і лусочки кутикули вирівнюються і щільно прилягають один до одного, запечатуючи поверхню волосся. Ці процеси створюють на волоссі максимальні блиск і рухливість усієї маси волосся, роблячи розчісування легким та швидким.

Арганова олія (Argan Oil) - Масло Аргану (арганії, аргани) отримують з насіння арганового дерева, або, як його ще називають - залізне дерево, яке росте тільки в Марокко. Арганова олія вважається однією з рідкісних і дорогих рослинних олій у світі. Масло Аргани зміцнює волосся, робить його більш м'яким, живить і надає їм неймовірний блиск. Маски і шампуні для волосся з аргановим маслом усувають лупу і роблять волосся блискучим і шовковистим, еластичним, запобігають випаданню.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари