Всі категорії
Додати товар

Тайська маска для волосся lolane з олією макадамії, 100г

299 грн
Опис

Ефективна маска на основі олії горіха макадамії від тайського бренду Lolane відновить дуже сухе та пошкоджене волосся, додасть їм блиск та об'єм. Маска насичує волосся корисними речовинами, відновлює його структуру.

Склад маски для волосся Lolane збагачений вітаміном В7 та гліцерином. Ці речовини допомагають відновленню шкіри голови та волосяних фолікулів.
Такі фактори, як забруднення навколишнього середовища, екстремально холодна або спекотна погода, завдають відчутної шкоди здоров'ю волосся, провокують їх випадання. Відновлююча маска для волосся Lolane з олією макадамії допоможе впоратися з цими проблемами.

Дія маски для волосся Lolane:
-робить сухе волосся більш живим і пишним;
-відновлює пошкоджене волосся;
-надає додатковий обсяг шевелюрі;
-надовго зберігає колір забарвлених локонів;
-живить волосся до самих кінчиків.

Олія макадамії зміцнює та зволожує волосся, розгладжує та запобігає сплутуванню, вирівнює їх структуру, забезпечує лікування та харчування волосся, ослабленого фарбуванням, знебарвленням, хімічними завивками. Олія макадамії має одну з найвищих кількостей незамінних жирних кислот. Найбільш корисними типами жирних кислот є лінолева, олеїнова, пальмітинова, пальмітолеїнова та стеаринова кислоти. Терапевтична олія підходить для всіх типів волосся, особливо рекомендована витонченим і пошкодженим волоссям. Миттєво проникаючи в структуру волосся, насичує вітамінами та антиоксидантами.

Біотин (вітамін В7 або вітамін H) - водорозчинний вітамін групи В.Ще біотин називають "вітаміном краси", тому що він у короткі терміни здатний помітно змінити стан волосся та шкіри на краще. Він запобігає випаданню волосся, усуває сухість і робить його сильнішим. Біотин стимулює зростання здорового, густого волосся, надає їм сліпучого блиску.

Спосіб застосування:
Нанести на вологе волосся на 5 хвилин, змити теплою водою

Склад:
Water (Aqua), Glycerin, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Cyclomethicone, Hydroxyethylcellulose, Stearalkonium Chloride, Amodimethicone, Dimethiconol, Fragrance (Parfum), Macadamia Temifolia Seed Oil, Hydrogena Chloride, iodopropynyl Butylcarbamatt,

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
100 мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?